04 / 05 / 2024

yıldırım kuleli iletişim

yıldırım kuleli iletişim

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Yıldırım Kuleli Evleri Şişli'de yükseliyor.Toplam 587 adet daireden oluşan Yıldırım Kuleli Evleri'nde daireler 395 bin TL'den satışa sunuluyor.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bursa Yıldırım'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

Binali Yıldırım: Çatalca'da arazi çok, yerleşim az!

Seçim gezileri kapsamında Çatalca’ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bölgede ulaşım sorunun metro ve hızlı tren projeleriyle çözüleceğini söyledi.

Binali Yıldırım: İstanbul'da trafik sorununu çözerim!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Sorunları torunlara bırakacak değiliz. Sorunları çözeceğiz. Ulaşım ve trafik benim işim. Türkiye'de çözdüm, İstanbul'da da hayli hayli çözerim" dedi...

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

İzmir'e Binali Yıldırım Millet Bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerinden olan Millet Bahçeli projesi için İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde çalışmalar devam ediyor. Bölgede açılacak Binali Yıldırım Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı.

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Osman Yıldırım'dan ev arayanlara ipuçları!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Yeni eğitim öğretim yılı açılıyor. Ev arayanlar seçim yaparken ayrıntılara dikkat etmeli” dedi.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi, Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırladığı proje ile bölgenin çehresinde önemli bir değişim yapmayı planlıyor.

Yıldırım Yiğitler'de dönüşüm için ilk adım atıldı!

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi tarafından Yiğitler Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan ‘Yiğitler Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı’ projesi için ilk adım atıldı.

yıldırım kuleli iletişim Haberi

yıldırım kuleli iletişim

4 blok halinde Şişli'de yükselen Yıldırım Kuleli Evleri'nde bloklar 6'şar katlı olarak tasarlandı.


Yıldırım Yapı Grubu imzasıyla Şişli Bomonti'de yükselen Yıldırım Kuleli Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 75 metrekareden başlangıç gösteriyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler ve dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri'nde teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.



Yıldırım Kuleli Evleri projesinde Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, havuz başında ve piknik alanlarında oturma grupları, alternatifli TV uydu sistemi , TTnet ve Superonline fiber internet alt yapıları, masa tenisi, bilardo salonu, plates-aerobic salonu,sinema, TV izleme salonu, kafe ve hazır site yönetimi bulunuyor.


Toplam 587 adet daireden oluşan Yıldırım Kuleli'de fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.


Yıldırım Kuleli Evleri iletişim

Tel: 444 2 189

Web: