05 / 05 / 2024

Yıldırım kültür pazarı

Yıldırım kültür pazarı

MHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. Ali Yazır, park ve oyun alanları ile birlikte, farklı kültürlerin kendini ifade edebileceği kültür pazarları oluşturacaklarını söyledi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım oldu. Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arjantin dönüşü yapılacak

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Bursa Yıldırım'da kaçak binalar yıkılıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Plansız yapılaşmaya son vermeyi hedefleyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapıları tek tek yıkıyor.

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Başbakan Yıldırım: Doğu'da 26 bin konutun tamamını yaptık!

Başbakan Yıldırım, "Doğu'da şu ana kadar yıkılan 26 bin konutun tamamını yaptık, hak sahiplerine teslim ettik" dedi...

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü!

Bu sene içinde inşaatının tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığı Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü...

Yıldırım'da 895 konut yıkıldı!

Yıldırım’da 2014 yılından bugüne güvenli olmayan 895 konut yıkılarak yerine 2 bin 105 konut yeni konut inşa edildi.

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da kentsel dönüşüm görüşmelerine başlıyor.

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

Yıldırım kültür pazarı Haberi

Yıldırım kültür pazarı

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. 

Yıldırım'da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Adayı Ali Yazır, göreve gelmeleri durumunda Yıldırım için yeni bir kentsel dönüşüm projesi hazırlayacaklarını söyledi. Yıldırım'da vatandaşların çarpık yapılaşmanın getirdiği sorunlarla karşı karşıya kaldığını söyleyen Yazır, park ve oyun alanları ile birlikte, farklı kültürlerin kendini ifade edebileceği kültür pazarları oluşturacaklarını söyledi. Yapılacak olan kültür pazarında her kesimden insanların kendi kültürlerini yansıtan her şeyin içinde olacağı bir alan yapılacağını dile getiren Yazır, huzurlu ve mutlu bir Yıldırım için proje üretmeye devam eliklerini söyledi. 


Yeni Marmara...