28 / 04 / 2024

yıldırım markalaşma şifresi

yıldırım markalaşma şifresi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'Markalar Şehri Bursa paneline katılarak Yıldırım'ın geleceğine dair çalışmalarını paylaştı. Edebali, Yıldırım'ın marka değerinin geniş kapsamlı kentsel dönüşüm projesi ile gerçekleşeceğini söyledi.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

Binali Yıldırım: 518 kilometre raylı sistem yapacağız!

AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Yıldırım "Toplu taşımada raylı sistemi artıracağız. Raylı sistemlerin payını yüzde 48'e çıkaracağız. 518 kilometre toplam raylı taşıma sistemi olacak" dedi...

Binali Yıldırım: Cumhuriyet'in şanına yakışan yeni havalimanı hayırlı olsun!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

Bursa Yıldırım'da bitişik nizam 2 kat devri sona erdi!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi kentteki kaçak yapıları yıkıyor.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Başbakan Yıldırım: Kanal İstanbul'u yapacağız!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, ""Kanal İstanbul'u da yapacağız. Her ne kadar bazı cumhurbaşkanı adayları 'Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız' deseler de, onu da yapacağız inşallah." dedi...

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

Başbakan Yıldırım'dan Konya'ya hastane müjdesi!

Konya Mevlana Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, hastane müjdesi verdi. 

Başbakan Yıldırım'dan Sakarya stadyumu için talimat!

Başbakan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan, stadyumun Sakaryaspor'un kendi sahasında 27 Eylül'de oynayacağı ilk maça yetiştirilmesini istedi.

yıldırım markalaşma şifresi Haberi

yıldırım markalaşma şifresi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'Markalar Şehri Bursa paneline katılarak Yıldırım'ın geleceğine dair çalışmalarını paylaştı. 


"TÜM DÜNYA GÖRECEK" 


Bursa Business Academy tarafından düzenlenen Markalar Şehri Bursa zirvesine katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, açılış konuşmasını yaptı. Edebali konuşmasında, şehirlerin markalaşma sürecinin sahip olduğu değerlerle mümkün olacağım söyleyerek, "Şehrimizin özellikle uluslararası alanda tanınırlığı açısından başta doğal, tarihi ve kültürel olmak üzere tüm değerlerinin önemini tüm dünyaya göstermemiz gerekir" diye konuştu. 


Dünya şehircilik şifrelerinin ilk olarak Yıldırım'da atıldığım aktaran Başkan Edebali, "Osmanlı kırsal yaşamının ilk yansımalarından olan Cumalıkızık, Osmanlı askeri mimarisinin ilk örneklerinden Balabanbey Kalesi, sosyal devlet anlayışının temelini teşkil eden Yıldırım ve Yeşil Külliyeleri Yıldırım'da bulunuyor. Amerika kıtası keşfedilmemişken, Avrupa ortaçağ feodal hayatı yaşarken 700 yıllık geçmişe sahip Cumalkızık'ta şimdi bile...