28 / 04 / 2024

Başbakan Yıldırım: Kanal İstanbul'u yapacağız!

Başbakan Yıldırım: Kanal İstanbul'u yapacağız!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, ""Kanal İstanbul'u da yapacağız. Her ne kadar bazı cumhurbaşkanı adayları 'Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız' deseler de, onu da yapacağız inşallah." dedi...



Amasya Elmasiye Caddesi'nde düzenlenen Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, burada Kanal İstanbul'a da değindi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başbakan Yıldırım, "Kanal İstanbul'u da yapacağız. Her ne kadar bazı cumhurbaşkanı adayları 'Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız' deseler de evelallah bu milletin desteği, Amasya'nın desteği bizde olduğu müddetçe onu da başaracağız, onu da yapacağız inşallah. Bu adaylar adeta yıkım ekibi gibi çalışıyorlar. 'AK Parti ne yaptıysa hepsini yıkacağız' diyorlar. Bunların kimyası bozulmuş vaziyette. Niye biliyor musunuz? Çıkıyorlar vaatte bulunacaklar, bakıyorlar yollar yapılmış, havaalanları yapılmış, hastaneler yapılmış, okullar yapılmış. 'Ya ne vadedelim' diyorlar, 'Neyi vadedersek edelim yapılmış', bu sefer sinirleniyorlar 'Madem onlar yaptı biz de yıkacağız' diyorlar. Yıkamazsınız, bu millet size yıktırmaz." ifadelerini kullandı. 


Politikada Kanal İstanbul polemiği!
 


Geri Dön