28 / 07 / 2024

yıldırım selçuk hatun jeotermal tesisi ne zaman açılacak

yıldırım selçuk hatun jeotermal tesisi ne zaman açılacak

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Yıldırım Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokol ile Yıldırım İlçesi’ne yapılacak olan Selçuk Hatun Jeotermal Tesisi temel atma töreni yapıldı...

Yıldırım'da 4 buçuk yılda 106 milyonluk kamulaştırma!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi, 23 yılda yapılan kamulaştırmanın yüzde 76'sını dört buçuk yılda tamamlayarak 147 bin 68 metrekarelik kamulaştırmaya 106 milyon 172 bin 656 TL harcadı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Bursa Yıldırım'a çok amaçlı hizmet binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Selçukbey Mahallesi'ne çok amaçlı hizmet binası inşa ediyor.

Yıldırım'da üç buçuk yılda 276 metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, metruk binaları yıkarak madde bağımlılarının mekanı olmasını önlüyor.

Selçuk-Torbalı İZBAN Hattı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Selçuk İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Selçuk'un Kurtuluşu, Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni"nde tüm İzmirlileri selamladı.

Bursa Yıldırım'ın 5 mahallesine çok amaçlı konak!

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalan binaların yerine Davutdede, Maltepe, Anadolu, Selçukbey ve Eğitim mahallelerinde yer alacak mahalle konaklarının inşasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Camii'nde selçuklu motifleriyle süslendi!

Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Esenboğa Havaalanı’ndaki Yıldırım Beyazıt Camisi’nin çinileri, Anikya İznik Çini tarafından tasarlandı ve geleneksel yöntemlerle tamamen elde üretildi.

Yıldırım Mesken Meydanı yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi, Kentsel dönüşüm kapsamında Selçukbey Mahallesi Mesken meydanındaki risk altındaki binaların yıkımına başladı.

Bursa Yıldırım'daki dönüşümde sıra Selçukbey'de!

YILDIRIM Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek teşkil edecek ve Yıldırım'ın değerini yükseltecek olan kentsel dönüşüm projesinde önemli bir adım daha atıldı.

Yıldırım Selçukbey'deki dönüşümde yıkım başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek teşkil edecek ve Yıldırım’ın değerini yükseltecek olan kentsel dönüşüm projesinde önemli bir adım daha atıldı.

Yıldırım Selçukbey'de kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Yıldırım Belediyesi büyük önem verdiği kentsel dönüşüme hızla devam ediyor. Belediye, Kentsel dönüşüm kapsamında Selçukbey Mahallesi Mesken meydanındaki risk altındaki binaların yıkımına başladı.

Binali Yıldırım'dan İzmir'e kentsel dönüşüm eleştirisi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, "Büyükşehir kentsel dönüşüm deyip duruyordu, ben de göremiyordum, sonunda anladım. Yağmur yağınca kenti sel götürüyor. Kent sele dönüşüyor" dedi

Binali Yıldırım Karşıyaka Stadı’nda incelemeler yapacak!

Cumartesi günü Gaziemir ve Buca ilçe kongrelerinde partililerle buluşacak olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Yıldırım, Pazar günü de ilki Selçuk olmak üzere ve Karabağlar ilçe kongrelerine katılacak.

yıldırım selçuk hatun jeotermal tesisi ne zaman açılacak Haberi

yıldırım selçuk hatun jeotermal tesisi ne zaman açılacak


Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Yıldırım Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokol ile Yıldırım İlçesi’ne yapılacak olan Selçuk Hatun Jeotermal Tesisi temel atma töreni yapıldı. Törene, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda muhtar ve vatandaşlar katıldı. 


Yıldırım Belediyesi’nin yapacağı tesise, sıcak su tahsisini Bursa Jeotermal Enerji San. Tic. A.Ş, suyun taşınma işinin de Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı Selçuk Hatun Jeotermal Tesisi temel atma töreni Yıldırım Belediyesi Erguvan Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ile başladı. 


Yunus Emre Mahalle Muhtarı Sevinç Mutlu’nun teşekkür ettiği temel atma töreninde Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Yıldırım Belediyesi olarak biz tesisi yapacağız. Bu sosyal sorumluluk projesidir. Amacımız, Yıldırım’a bir yenilik ve bir ilki kazandırmak. ‘Ben yok biz varız’ anlayışıyla...