02 / 05 / 2024

Yıldırım'da üç buçuk yılda 276 metruk bina yıkıldı!

Yıldırım'da üç buçuk yılda 276 metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, metruk binaları yıkarak madde bağımlılarının mekanı olmasını önlüyor.




Güvenli ve daha yaşanabilir bir Yıldırım oluşturma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam eden Yıldırım Belediyesi, metruk binaları yıkarak madde bağımlılarının mekanı olmasını önlüyor.


Gençleri ve çocukları madde bağımlılığı tehlikesinden uzak tutmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, atıl durumda bırakılan ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına hızla devam ediyor. Ülke çapında uyuşturucu ile mücadele kapsamında metruk yapıların yıkılması ve halkın huzurunun sağlanması için yapılan çalışmaların Yıldırım'da da sürdüğünü dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, göreve geldiği günden bugüne ilçede toplam 276 metruk binanın yıkıldığını belirtti. Uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorunun mekânı olmaktan kurtardıklarını dile getiren Başkan İsmail Edebali, "İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru bizim için ön planda" dedi.



Yıldırım Belediyesi


Geri Dön