21 / 05 / 2024

yıldırım sosyal yaşam merkezi

yıldırım sosyal yaşam merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Sağlıklı Kent Bursa' hedefiyle Yavuz Selim Mahallesi'nde projelendirilen 'Sosyal Yaşam Merkezi', vatandaşların gelişimine destek olacak. Belediye Başkanı Recep Altepe, projelerin gelişeceğini belirtti.

Bursa Yıldırım'da Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

‘Sağlıklı Kent Bursa’ hedefiyle Yavuz Selim Mahallesi’nde projelendirilen ‘Sosyal Yaşam Merkezi’, Yıldırım İlçesi’ndeki Yavuz Selim, Mevlana, Ulus ve Arabayatağı mahallelerinde yaşayan vatandaşların sosyal hayatlarının gelişimine destek olacak.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

yıldırım sosyal yaşam merkezi Haberi

yıldırım sosyal yaşam merkezi

Bursa'yı hizmetleriyle geleceğe taşırken, sosyal sorumluluk bilinciyle de yatırımlarına yön veren Büyükşehir Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi'nde projelendirilen 'Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi', Yavuz Selim, Mevlana, Ulus ve Arabayatağı mahallelerindeki vatandaşların yaşamlarında yeni ufuklar açacak. Yavuz Selim Mahallesi'nde düzenlenen açılış töreninde, 'Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinin bölgeye değer katacak bir eğitim ve yaşam merkezi olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, merkezin Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüreceğini belirtti. 


DÖRT MAHALLE İÇİN 

Yıldırım İlçesindeki tesisin vatandaşların, özellikle gençler ve çocukların sosyal gelişimlerini destekleyeceğini vurgulayan Başkan Altepe, yaklaşık bin 400 metrekarelik bir alana sahip olan merkezin, Yavuz Selim kapalı pazar alanının bodrum katında; derslikler, fuaye, çalışma ofisleri, öğretmen odaları, kafeterya ve teknik diğer birimler oluşturularak kültür merkezi haline getirildiğini belirtti. 

Sosyal yaşam merkezinin...