17 / 05 / 2024

Yıldırım Yiğitler Mahalle Konağı kaça mal oldu

Yıldırım Yiğitler Mahalle Konağı kaça mal oldu

Yiğitler Mahalle Konağı törenle açıldı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Burası farklı hizmetleri bünyesinde barındıran hizmet kompleksi, eğitim ve kültür merkezi olacak” dedi.

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Binali Yıldırım: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz!

Kocamustafapaşa Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule'yi anlattı!

Ticari hayatta yılların tecrübesine rağmen hala ilk gün ki heves, heyecan ve azimle yeni projeler üretmeye devam eden Yıldırım Grup, 50. Yılını Cevizlidere’de inşa ettikleri Yıldırım Kule ile taçlandırıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Yıldırım Yiğitler'de dönüşüm için ilk adım atıldı!

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi tarafından Yiğitler Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan ‘Yiğitler Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı’ projesi için ilk adım atıldı.

Bursa Yıldırım'daki 7 mahalle dönüşecek!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o haber...

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor!

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konaklarının ilçeyi değerlendireceğini açıkladı.

Yıldırım Yiğitler'in değeri planlı yapılarla yükselecek!

Kentsel dönüşüm projelerini peş peşe hayata geçiren Yıldırım Belediyesi Yiğitler Mahallesi'ndeki dönüşüm projesi için de düğmeye bastı.

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Yıldırım'da 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs merkezinden oluşan Anadolu Mahalle Konağı Yıldırımlıların hizmetine açıldı

Bursa Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Edebali, yaşam standartları yüksek, şehir estetiğine sahip, sükunetin hakim olduğu yaşam alanları inşa ettiklerini belirtti.

Yıldırım Davutkadı Mahalle Konağı tamamlandı!

İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki yeni mahalle konağının yapımını tamamladı.

Başbakan Yıldırım: Filyos Limanı'nı 2019 Mayıs'ta açalım!

Filyos Limanı'nın temel atma törenine katılan Başbakan Yıldırım, "Sultan İkinci Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi sonunda hayata geçiyor. 150 yıllık hayal gerçek oluyor" dedi. Yıldırım açılış tarihiyle ilgili de, "2020'yi bekleyemeyiz değil mi? 2019 Mayıs'ta açalım" dedi.

Yıldırım Yiğitler Mahalle Konağı kaça mal oldu Haberi

Yıldırım Yiğitler Mahalle Konağı kaça mal oldu

‘Yeni Yıldırım’ hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam eden Yıldırım Belediyesi; bünyesinde kapalı pazar yeri, poliklinikler, YIL-MEK eğitim birimleri, deprem odası, tahsilat bürosu ve muhtarlık gibi birimleri barındıran Yiğitler Mahalle Konağı’nı hizmete açtı. 2 bin 622 metrekare alan üzerine inşa edilen tesisin bin 311 metrekaresi pazar alanı ve otopark, 396 metrekaresi mahalle konağı ve 265 metrekaresi aile hekimliği olarak planlandı. Aile Hekimliği binasında 4 adet poliklinik odasının yanı sıra engelli poliklinik odası, gebe izleme ve emzirme odası, aşılama, izlem odası gibi birimler bulunuyor. Bunlarla birlikte 848 metrekarelik teras alanı da hizmete girdi. 1 milyon 72 bin liraya mal olan tesisin açılış törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım...