02 / 10 / 2024

Yıldırıma sağlık yaşam merkezi kurulacak

Yıldırıma sağlık yaşam merkezi kurulacak

Yıldırım Belediyesi, Bursa Valiliği ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından ilçeye Sağlıklı Yaşam Merkezi kurulmasına yönelik çok önemli iki protokol imzalandı.

Aksoy Holding'ten, Sarıyer'e sağlıklı yaşam konseptinde dev proje! Yatırım bedeli 200 milyon dolar! 

Aksoy Holding, sağlıklı yaşam konseptindeki dev bir yatırım için düğmeye bastı. İstanbul Sarıyer'e sağlıklı yaşam konseptindeki yeni proje, 200 milyon dolar yatırım bedeli ile geliyor. İşte ayrıntılar...

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sağlık Bakanlığı promosyon ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 son durum ne?

Sağlık Bakanlığı promosyonu gündemde yer alan konular arasındadır. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman verileceğine dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım detayları! Mülakat yok! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının detayları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı tarihi belli oldu mu? İşte detaylar!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Yıldırıma sağlık yaşam merkezi kurulacak Haberi

Yıldırıma sağlık yaşam merkezi kurulacak

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Özcan Akan; Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi bünyesinde KETEM'e yer tahsisi protokolü ile sağlıklı yaşam konusunda halka verilecek hizmetlere yönelik işbirliği protokollerine imza attı. Başkan Edebali protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, "Belediyelerin vatandaşlara hizmet sunarken en önemli işlerinden birisi hizmet belediyeciliğidir. Ayrıca kültürel ve sosyal belediyecilik adına da toplumumuzu geleceğe taşımak için yapmamız gereken önemli hizmetler var. Hemşehrilerimize hizmet sunarken kamunun gücünü hissetmek de çok önemli. Sayın Valimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


HER GÜN 50 KADINA HİZMET VERECEK


Protokol ile Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi bünyesinde 1000 metrekarelik bir alanın bedelsiz bir şekilde Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini belirten Başkan Edebali,...