22 / 07 / 2024

yıldırımda göçük mü meydana geldi

yıldırımda göçük mü meydana geldi

Bursa'da bir inşaatta meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı. Hafif yaralanan bir işçi kendi imkanlarıyla çıkarken, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu çıkarılan diğer işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

33 yıldır devam eden hukuk mücadelesi ev sahiplerini zor duruma soktu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, 1987 yılında 5 blok halinde inşa edilen 140 daireli Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arsa sahibi arasında 33 yıldır hukuk mücadelesi devam ediyor. Ev sahipleri mahkemeden çıkacak kararı bekliyor. 

19 yıldır kentsel dönüşüm bekliyorlar!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 19 yıl kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan aileler yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Fikirtepe 8 yıldır dönüşemedi!

8 yıldır kentsel dönüşümün devam ettiği Fikirtepe hâlâ dönüşemedi. Projelerin durduğu, inşaatların yavaşladığı bölgede vatandaşlar mağdur oldu. Evleri yıkılan ama yenisi yapılmayan hak sahipleri kamudan çözüm bekliyor.

Binali Yıldırım Gıda Merkezi projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Gıda Merkezi" projesinin bir ayağı Tuzla'da, diğer ayağı Arnavutköy'de olacak.

yıldırımda göçük mü meydana geldi Haberi

yıldırımda göçük mü meydana geldi

Yıldırım ilçesine bağlı Kazımkarabekir Mahallesi Vişne Caddesi üzerindeki bir inşaatta göçük meydana geldi. Temel çalışmaları sırasında meydana gelen olayda, yolun altındaki toprak kayması sonucu iki işçi toprak altında kaldı. Bir işçi kendi imkanlarıyla çıkarken, ağır yaralanan Ömer Yılmaz (38) isimli diğer işçi ise olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonrası kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı ağır yaralı işçi, ardından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Star



Haber Olay Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bursa'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi toprak altında kaldı. Yıldırım'da Kazımkarabekir Mahallesi Vişne Caddesi üzerindeki bir inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonrası Ömer Yılmaz (38) toprak altında kaldı.

DURUMU AĞIR

Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edilirken göçük altında kalan Ömer Yılmaz ekiplerin...