22 / 07 / 2024

yıldırımdaki inşaatta göçük mü meydana geldi

yıldırımdaki inşaatta göçük mü meydana geldi

Bursa'da bir inşaatta meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı. Hafif yaralanan bir işçi kendi imkanlarıyla çıkarken, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu çıkarılan diğer işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Başakşehir'de inşaatta göçük!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir inşaatta göçük meydana geldi. Olay sonucunda göçük altında kalan 1 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temeli atıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temel atma töreninde, 'Böylesine güzel cami Sabiha Gökçen Havalimanı için gerekliydi' diye konuştu. 

yıldırımdaki inşaatta göçük mü meydana geldi Haberi

yıldırımdaki inşaatta göçük mü meydana geldi

Yıldırım ilçesine bağlı Kazımkarabekir Mahallesi Vişne Caddesi üzerindeki bir inşaatta göçük meydana geldi. Temel çalışmaları sırasında meydana gelen olayda, yolun altındaki toprak kayması sonucu iki işçi toprak altında kaldı. Bir işçi kendi imkanlarıyla çıkarken, ağır yaralanan Ömer Yılmaz (38) isimli diğer işçi ise olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonrası kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı ağır yaralı işçi, ardından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Star



Haber Olay Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bursa'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi toprak altında kaldı. Yıldırım'da Kazımkarabekir Mahallesi Vişne Caddesi üzerindeki bir inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonrası Ömer Yılmaz (38) toprak altında kaldı.

DURUMU AĞIR

Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edilirken göçük altında kalan Ömer Yılmaz ekiplerin...