05 / 05 / 2024

Yıldırımdaki metruk binalar yıkılıyor mu

Yıldırımdaki metruk binalar yıkılıyor mu

Gençleri ve çocukları madde bağımlılığı tehlikesinden uzak tutmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, atıl durumda bırakılan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yerlerin yıkımına hızla devam ediyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Bursa Yıldırım'da riskli binalar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mollaarap Mahallesi'nde yer alan toprak kayması riski olan bölgelerde binaların yıkımıı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Binali Yıldırım Haydarpaşa projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Haydarpaşa Garı'yla ilgili projesini açıkladı. Yıldırım, "Öyle alışveriş merkezi, binalar falan yok. Müze, kütüphane şeklinde düzenlenecek" diye açıklama yaptı. 

Yıldırım'daki tarihi binalar yenileniyor!

Sahip olduğu yüzlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimini geleceğe taşıyacak çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, geçmişin izlerini yansıtan yapıları aslına uygun olarak yenileyerek kalıcı eser haline getiriyor.

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Bursa Yıldırım'da kaçak binalar yıkılıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Plansız yapılaşmaya son vermeyi hedefleyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapıları tek tek yıkıyor.

Yıldırım'ı krizi fırsata dönüştürerek inşa edeceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İnsanlarımız için güvenli yaşam alanları inşa etmek, bir tercih değil zorunluluk. Biz bu zorunluluğu bir fırsata dönüştürerek, sadece binaları yenilemekle yetinmeyip, şehrimizi yeniden inşa edeceğiz." dedi.

Yıldırım'da tarihi binalar yeniden inşa edilecek!

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki tarihî sivil mimari örneklerini restore ederek gelecek kuşaklara aktarmak adına çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Binali Yıldırım: 5 bin vakıf eserini metruk durumdan çıkardık!

Başbakan Binali Yıldırım, Hamamönü'ndeki Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar 15 yıllık iktidarımız döneminde 5 bin vakıf eseri, metruk durumdan çıkarıp başta büyük camilerimiz olmak üzere ihya ettik" dedi.

Yıldırım'da üç buçuk yılda 276 metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, metruk binaları yıkarak madde bağımlılarının mekanı olmasını önlüyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 mahalleye yeni bina kazandıracak!

Bursa'nın yüzde 33'nü kentsel dönüşüm kapsamına alan Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan mahallelerinde gerçekleştirecek çalışmalarla bölgelere yeni binalar kazandıracak.

Bursa Yıldırım'ın 5 mahallesine çok amaçlı konak!

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalan binaların yerine Davutdede, Maltepe, Anadolu, Selçukbey ve Eğitim mahallelerinde yer alacak mahalle konaklarının inşasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yıldırımdaki metruk binalar yıkılıyor mu Haberi

Yıldırımdaki metruk binalar yıkılıyor mu


Gençleri ve çocukları madde bağımlılığı tehlikesinden uzak tutmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, atıl durumda bırakılan ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yerlerin yıkımına hızla devam ediyor. Ülke çapında uyuşturucu ile mücadele kapsamında metruk yapıların yıkılması ve halkın huzurunun sağlanması için yapılan çalışmaların Yıldırım’da da sürdüğünü kaydeden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2014 yılının Nisan ayından bugüne kadar ilçede 143 metruk binanın yıkıldığını açıkladı. Uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorunun mekânı olmaktan kurtardıklarını belirten Başkan Edebali, “İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru bizim için ön planda” diye konuştu.

  

‘GENÇLERİ ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KURTARMAK GÖREVİMİZ’

Sosyal yaşamı destekleyen ve özellikle kadınlara, engellilere, çocuklara ve gençlere pozitif...