17 / 05 / 2024

Yıldırımlar Çay evi

Yıldırımlar Çay evi

Serhad Tavukçuluk Yem Hayvancılık Gıda ve İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Muş'ta Serhad yem kırma tesisi projesi için 9 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

16 yıldır kentsel dönüşümle hak sahibi olduğu evin tapusunu alamadı! 

Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çekilişte evi bodrum katından çıkan Ankaralı Hüseyin Şeremet, 16 yıldır verilen sözün tutulmasını bekliyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Hadise ve Kaan Yıldırım evleri ayırdı!

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Hadise ile Kaan Yıldırım, koronavirüs nedeniyle evlerini ayırmaya karar verdi.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Yıldırımlar Çay evi Haberi

Yıldırımlar Çay evi

Serhad Tavukçuluk Yem Hayvancılık Gıda ve İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.tarafından Muş ili, Merkez ilçesi, Sungu Beldesi mevkiinde bulunan 1873 parseldeki toplam 85.992 metrekare alanda ''Serhad yumurta tavukçuluğu, paketleme ve yem kırma tesisi'' projesinin yapılması planlanmaktadır.Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.




Toplantı Yeri: Yıldırımlar Çay Evi

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 09/04/2015

Proje Sahibi: Serhad Tavukçuluk Yem Hayvancılık Gıda ve İnşaat San. ve Tic. Ltd....