03 / 05 / 2024

Yıldırımlar inşaat 2015 projeleri

Yıldırımlar inşaat 2015 projeleri

Yıldırımlar, inşaat tarım ve lojistikteki gücünü artırmaya hazırlanıyor. Bu yıl yaklaşık 150 dönüm arazide ceviz ekimine başlamayı planlayan şirket, lojistik sektörüne yönelik olarak da araç yatırımı planlıyor.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

5 yıldır daralan inşaat sektörü bu yıl büyümeye hazırlanıyor!

Son büyüme performansına 2017'de imza atan inşaat sektörü, deprem sonrası konut seferberliğinin etkisiyle bu yıl yeniden büyüme gösterebiliyor.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Baş ve Ziya Soner Barım ortaklığında kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te Osman Çelik tarafından kuruldu.

Yıldırımlar inşaat 2015 projeleri Haberi

Yıldırımlar inşaat 2015 projeleri

Yıldırımlar, inşaat tarım ve lojistikteki gücünü artırmaya hazırlanıyor. Bu yıl yaklaşık 150 dönüm arazide ceviz ekimine başlamayı planlayan şirket, lojistik sektörüne yönelik olarak da araç yatırımı planlıyor. 

Yüdırımlar İnşaat Genel Müdürü Mehmet Yıldırım, inşaat malzemesi ticaretinin yanı sıra yapsatları bulunduğunu da bildirdi. İnşaatın yanı sıra bakliyat, hububat gübre, nakliye, hafriyat sektörlerinde de çalışmalarının bulunduğunu dile getiren Yıldırım, Mersin ve ilçelerine hizmet verdiklerini aktardı. Mersin'de 7 bin metrekare alanda faaliyet gösterdiklerini anlatan Yıldırım, "Ayrıca Gülnar'da da 12 bin metrekarelik alanda çalışıyoruz. Bakliyat ve gübre satışlarımızın yanında burada Çimsa bayiliği yapıyoruz. Tarımda ise Yıldız Entegre ve Bagfaş bayiliğimiz var ayrıca yine Gülnar'da 1 dönümü kapalı antrepoya sahibiz ve buradan küspe, yem satışı yapıyoruz" diye konuştu. İnşaat sektörüne ağırlık verdiklerini vurgulayan Yıldırım, bu...