16 / 05 / 2024

yıldız mühendislik gül inşaat gaziosmanpaşa

yıldız mühendislik gül inşaat gaziosmanpaşa

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde 34 bin 50 metrekarelik alan 55 bin metrekareye çıktı. Nisan ayında başlaması planlanan projenin alanı büyüdüğü için yıkımlar Temmuz'da başlayacak...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

yıldız mühendislik gül inşaat gaziosmanpaşa Haberi

yıldız mühendislik gül inşaat gaziosmanpaşa


Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Gül İnşaat'ın Küçükköy'de yer alan proje alanı genişledi. 34 bin 50 metrekare olarak başlanan projede alan 55 bin metrekareye çıktı.


Nisan ayında satışların başlaması planlanan Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde alan büyüdüğü için, yeni plan ve proje çalışmaları yapılıyor. Projede yıkım ve tahliye işlemleri bu yıl Temmuz ayına kaldı. Plan 


Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde sözleşmeler tamamlanmak üzere. Gül İnşaat, Gaziosmanpaşa Küçükköy mevkii Yeni Mahalle'deki 55 bin metrekarelik proje alanı içindeki ev ve işyerlerini Haziran - Temmuz aylarında yıkıp, inşaata başlayacak.



Tel : 0212 573 03 19

Web: