03 / 05 / 2024

yıldız teknik Gaziosmanpaşa kampüsü

yıldız teknik Gaziosmanpaşa kampüsü

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçenin önemli eksikliklerinin giderecek projelerinin yapımı devam ediyor. Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirecek ve ilçeye değer katacak projelerin başında Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı geliyor

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Yersel tarafından kuruldu.

A101 bu haftanın yıldız ürünlerini açıkladı! Bu hafta A101'de neler indirimde? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'in "Haftanın Yıldızları" ürünleri belli oldu. Peki bu hafta A101'de hangi ürünler indirime girdi, haftanın yıldız ürünlerinin fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

yıldız teknik Gaziosmanpaşa kampüsü Haberi

yıldız teknik Gaziosmanpaşa kampüsü


Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçenin önemli eksikliklerinin giderecek projelerinin yapımı sürüyor. İlçenin ulaşımını rahatlatacak Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı projesi, gençlerin spora ve kültürel etkinliklere doymasına sağlayacak Küçükköy Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ile Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, kadınların sosyal ve kültürel etkinliklerine ev sahipliği yapacak Kadın Kültür ve Sanat Merkezi projelerinin tamamlanması amacıyla çalışmalar devam ediyor.


Öte yandan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın girişimleriyle ilk kez bir devlet üniversitesi Gaziosmanpaşa’da eğitim vermeye başlıyor. Geçtiğimiz günlerde imzalanan protokolle birlikte Gaziosmanpaşa Beşyol’da bulunan okul binası 25 yıllığına Yıldız Teknik Üniversitesi’ne devredildi. YTÜ’nün Gaziosmanpaşa kampüsünde Sürekli Eğitim Merkezi’nin yanı sıra yüksek lisans ve doktora öğrencilerine eğitim vereceği, ayrıca buraya bir Uygulamalı Mühendislik Bilimleri Fakültesi açmayı planladığı belirtildi. 


Gaziosmanpaşa...