04 / 05 / 2024

yılın havalimanı 2019

yılın havalimanı 2019

İstanbul Havalimanı, International Airport Review dergisinin "Readers Choice 2019" ödüllerinde, "Airport of the Year" kategorisinde aday gösterilen 10 havalimanından biri oldu.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Yıllık cari açıkta 1,5 yılın ardından ilk kez iyileşme görüldü!

En son geçen yılın şubat ayında fazla veren ve o tarihten itibaren koronavirüs salgınının olumsuz etkileri ile eksiye geçen cari dengede, Ağustos 2019'dan bu yana ilk kez iyileşme görüldü.

Haziran'daki konut satışları bu yılın en iyisi olabilir!

Geçen yılın haziran ayında 61 bin 335 konut satılmıştı ve bu 9 günlük bayram tatilinin de etkisiyle 2019’un en düşük konut satışı olarak kaydedilmişti. Bu Haziran'da ise konut satışlarının yılın en iyi verisi olması bekleniyor...

Emlakta son 3 yılın şampiyonu Ankara ve İstanbul oldu!

Türkiye geneli gayrimenkul satışları değerlendirildiğinde son 3 yılın şampiyonu 2019 yılı oldu. El değiştirmede şampiyon şehirler ise Ankara ve İstanbul olarak açıklandı. Geçtiğimiz yıl 2018 yılına göre bu illerimizin satış rakamlarında yüzde 150 ile yüzde 160 oranında arttı.

Plazalardaki boşluk oranı son 10 yılın en yüksek seviyesinde!

2019 yılı İstanbul’da son on yılın en düşük ofis kira ortalamalarının görüldüğü dönem oldu. Düşen fiyatlara rağmen Beşiktaş, Levent, Maslak hattını kapsayan Merkezi İş Alanındaki A sınıfı binalarda ofis boşluk oranı yüzde 32,7’ye ulaşarak son on yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Son 18 yılın en yüksek cari fazlası verildi!

Hükümetin aldığı tedbirler ve ekonomideki dengelenme süreci ile cari işlemler hesabı 2019 yılını pozitif tamamladı. Türkiye'nin cari işlemler hesabı 2019'da, 2001 yılından bu yana ilk defa ve en yüksek cari fazla verdi.

TOKİ 20 yıl vadeli konut 2019!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı dar gelirliye düşük faizli konut kredisi kampanyasında TOKİ de yer alacak. İşte TOKİ 20 yıl vadeli konut 2019 detayları...

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

International Airport Review dergisi tarafından yapılan “Reader’s Choice 2019’’ (Okuyucuların Seçimi) ödüllerinde İstanbul Havalimanı “Airport of the Year” (Yılın Havalimanı) kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

ABD'de konut başlangıçları 12 yılın zirvesinden geriledi!

ABD'de konut başlangıçları Eylül 2019'da 12 yılın zirvesinden geriledi, inşaat izinleri ise yüzde 5.3 düşüş beklenirken yüzde 2.7 düşüşle 1.39 milyon oldu.

Yabancıya konut satışı yılın ilk yarısında 20 bine yaklaştı!

Yabancılara yapılan konut satışları 2019'un ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 68,9’luk artış ile 19 bin 952'ye çıktı.

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

TAV İnşaat Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü aldı!

TAV İnşaat tarafından Katar'ın başkenti Doha'da yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri'nde "Yılın Ulaştırma Projesi" seçildi.

yılın havalimanı 2019 Haberi

yılın havalimanı 2019

İstanbul Havalimanı, International Airport Review dergisinin düzenlediği "Readers Choice 2019" ödüllerinde "yılın havalimanı" kategorisi için seçilen 10 havalimanı arasına girdi.

Anandolu Ajansı'nda yer alan habere göre; havalimanı işletmecisi İGA'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, İstanbul Havalimanı'nın, "Airport of the Year" (yılın havalimanı) kategorisinde aday olarak seçilen 10 havalimanından birisi olduğu...