02 / 05 / 2024

yıllık kredi faizi

yıllık kredi faizi

Son bir yıl içerisinde 14.5 faiz oranı ile kullanılan krediler, yüzde 10.3 oranıyla yeniden yapılandırılırsa toplamda en az 20 bin TL kazanç elde edilecek...

Gayrimenkul kriziyle boğuşan Çin, beş yıllık mortgage oranlarını düşürdü!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen emlak kriziyle boğuşan Çin'de  5 yıllık kredi faizi oranı yüzde 4,20'den yüzde 3,95'e indirilirken ayrıca kurumsal krediler için referans olan 1 senelik faiz oranı da yüzde 3,45'te tutuldu.

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 400 baz puanın altına geriledi!

Yeni ekonomi yönetiminin fiyat istikrarını sağlamaya yönelik adımları kademeli olarak uygulamaya girerken, jeopolitik risklere rağmen Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 400 baz puanın altına düştü.

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

İngiltere’de 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6’yı geçti!

İngiltere’de ortalama 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 5,97’den yüzde 6,1’e artarak 2022 yılının kasım ayından bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Konut sektörünün 4 yıllık bilançosu!

Konut sektörünün 4 yıllık durgunluk ve düşüş döneminin bilançosu hazırlandı. Verilere göre, düşen fiyatlar yanında düşen faizler ve artmakta olan kredi kullanımı ise konut sektörünü canlandırdı.

Türkiye'nin yıllık kredi analiz raporu açıklandı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye ile ilgili yıllık kredi analizi raporunu yayımladı. Raporda Türkiye'nin profilinin, siyasi risklere karşı dengelediğini açıkladı.

Emlak Konut faizi yıllık yüzde 10 ile sınırlandıracak!

Emlak Konut çatısında başlayacak kampanyaya hasılat paylaşımı projeleri dahil olacak. Faiz yüzde 0.7 veya enflasyona endeksli olacak. Enflasyonun yükselme olasılığına karşı faiz yıllık yüzde 10 ile sınırlanacak.

Abank 5 yıllık konut kredi faizini indirdi!

2 gün önce faiz oranlarını güncelleyen Abank, 5 yıllık konut kredisi faiz oranını bugün yüzde 1,17'ye indirdi...

Ata GYO 1 yıllık kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi ile 1 yıllık kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı.

8. Yıllık Türkiye'nin Kredi Riski Konferansı 5 Kasım'da!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's İstanbul'a geliyor. Edinilen bilgiye göre; Moody's, Türkiye ekonomisinin tartışılacağı "8. Yıllık Türkiye'nin Kredi Riski Konferansı'nı" 5 Kasım'da, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirecek.

Bireysel kredi faiz oranları yıllık bazda yüzde 20'lere çıktı!

Bireysel kredi faiz oranları yıllık bazda yüzde 20' lere çıktı. Bireysel kredi faiz oranları yıllık bazda yüzde 20'lere, mevduat faizleri ise yüzde 11,50'lere yükseldi.

yıllık kredi faizi Haberi

yıllık kredi faizi
Kredilerin yıllık faiz oranları yüzde 14.5'ten, yüzde 10.3'e geriledi. 75 bin kişinin son bir yıl içinde yüzde 14.5 faiz oranı ile aldığı kredilerin yüzde 10.3'e düşmesiyle, krediler yeniden yapılandırılırsa toplamda en az 20 bin TL kazanç sağlanması...