15 / 05 / 2024

Yılmaz Aydın

Yılmaz Aydın

GLY İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Cem Yılmaz maaşını açıkladı: 'Allah bereket versin'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz maaşını açıkladı. İşte detaylar...

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Aymaz İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Metal Ve Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aymaz İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Metal Ve Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ve Limited Şirketi Kadıköy’de  500 bin sermaye bedeli  Yılmaz Aydın tarafından kuruldu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun etkileri TBMM gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesinin çevreye etkileri TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'daki Efes Kongre Merkezi çürümeye terk edildi!

Avrupa'nın 3., Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en büyüğü olan Aydın'daki Efes Kongre Merkezi adeta çürümeye terk edildi. 

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail  Aras ve İsmail Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

Yılmaz 53 İnşaat Otomotiv Emlak Ticaret Şirketi kuruldu!

Yılmaz 53 İnşaat Otomotiv Emlak Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Yılmaz tarafından kuruldu.

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Doğan tarafından kuruldu. 

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Mekan Yapı'nın acı günü! Hanife Yılmaz vefat etti!

Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti...

Yılmaz Aydın Haberi

Yılmaz Aydın

GLY İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


GLY İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün...