20 / 05 / 2024

Yılmaz Doğruer

Yılmaz Doğruer

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Doğruer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, 352. Sokak'ta kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon konusunda açıklama yaptı. Yılmaz, “Aylık bazda düşüşleri daha erken göreceğiz. 2023 sonuna doğru, 2024’ün başlarında aylık bazdaki gelişmeleri göreceğiz” şeklinde konuştu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Vildan Yılmaz Doğan, Pera GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Pera GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği'ne şirketin Bütçe ve Raporlama Müdürü Vildan Yılmaz Doğan'ın atanmasına, şirketin Kurumsal Yönetim Komitesi'nin toplamda 3 kişiden oluşmasına, üye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Vildan Yılmaz Doğan'ın olarak komite üyeliklerine atanmasına karar verildi

Sadık Doğruer: Ucuz konut memuru Kınık'ta tutar!

Kınık Belediye Başkanı Doğruer, "TOKİ ile anlaşma yaptık. 60 bin metrekare verdik. Müteahhit mantığında yapsak bin iki yüz konut yapılır ancak biz 276 konut yaptık. Sıkışık ve dik mimari ile değil. Rahat yerleşim, ucuz konut memuru da burada tutar" dedi...

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Doğan tarafından kuruldu. 

Yusuf Ziya Yılmaz'dan OMÜ'ye tramvay müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kredi taleplerinin İller Bankası yönetim kurulundan geçtiğini, tramvayı 2018 sonuna doğru üniversiteye çıkaracaklarını dile getirdi.

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Meriç Yılmaz: Kentsel dönüşüme giren bölge yatırımcı çekiyor!

Gayrimenkul satış ve kiralama hizmeti veren Angels’ın kurucusu Meriç Yılmaz, “Evi satınca iş bitmiyor, yatırımcı ile uzun soluklu çalışıyoruz. Doğru karar için yatırımcı, danışmana teslim olmalı” diye konuştu.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'da mavi Bayraklı sahiller hayal değil!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun'a yatırım yapan bir turizm işletmecisi hem çevre, doğa ve tarihi güzellikleri ile hem de göğsünü gere gere plajı için mavi bayrak talebiyle bu yatırımını yapabilecektir" dedi

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Doğruer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, 352. Sokak'ta kuruldu.

Mustafa Yılmaz: Geçen yıl 12 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz: "Geçen yıl sadece elektrik dağıtım, üretim ve doğal gaz dağıtım özeleştirmeleri sonucunda 12 milyar dolarlık özelleştirme işlemi gerçekleşti" dedi.

Alaaddin Yılmaz Bolu'daki Roman vatandaşlara ev sözü verdi!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğancı mahallesinde Romen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, "Verdiğim her sözün arkasındayım. Bütün Romen vatandaşlarımız ev sahibi olacak" dedi.

Yılmaz Doğruer Haberi

Yılmaz Doğruer

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Doğruer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.    Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak.inşaat   sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı    ihalelerine istirak etmek.inşaat yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. 2.    Şirket her türlü metal mamüllerinin alım ve satımını  yapmak. Metal ve ametal mamüller  için gerekli ekipmanları hazırlamak,metal ve ametal mamüllerin italat ve ihracatını  yapmak. 3.    Şirket hertürlü maden malzemelerin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.maden ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapmak. 4.    Hertürlü mermer malzemelerinin alım ve satımını  yapmak.mermer malzemeleri için dükkanlar açmak,yer...