04 / 05 / 2024

Yılmaz Erdoğan muğla ev

Yılmaz Erdoğan muğla ev

Yılmaz Erdoğan, futbol oynayan oğlu Rodin için, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde aldığı evinin bahçesine özel çim saha yaptırdı, Erdoğan, oğluyla birlikte çim sahada idman yapmayı da ihmal etmiyor.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Satılık konut stokunun yüzde 62 arttığı Muğla’da ortalama konut fiyatı şaşırttı!

11 şehri etkileyen depremden sonra göç devam ederken, artan talep nedeniyle gayrimenkul piyasası hareketlendi. Bu şehirlerden bir tanesi de Muğla oldu. Muğla genelinde ortalama kira 15 bin 336 lira, ortalama satış fiyatı 4 milyon 411 bin 810 lira şeklinde oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Vildan Yılmaz Doğan, Pera GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Pera GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği'ne şirketin Bütçe ve Raporlama Müdürü Vildan Yılmaz Doğan'ın atanmasına, şirketin Kurumsal Yönetim Komitesi'nin toplamda 3 kişiden oluşmasına, üye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Vildan Yılmaz Doğan'ın olarak komite üyeliklerine atanmasına karar verildi

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Martı GYO Muğla Ortaca revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Yılmaz Özdil'in hilti ile kırılamayan duvarları kepçeyle yıkıldı!

Muğlanın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil tarafından satın alınıp, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkım işlemi, 8'nci gün devam ediyor.

Martı GYO Muğla Ortaca değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Yılmaz Özdil’in villası yıkılacak!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum’daki kaçak villasının yıkım kararına ilişkin yapmış olduğu yürütmenin durdurulmasına yönelik başvuru Muğla 1. İdare Mahkemesi tarafından oy birliği ile reddedildi

Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkımı Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in Bodrum'daki evine ilişkin alınan yıkım kararını, Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu...

Yılmaz Erdoğan muğla ev Haberi

Yılmaz Erdoğan muğla ev


Yılmaz Erdoğan, futbol oynayan oğlu Rodin için, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde aldığı evinin bahçesine özel çim saha yaptırdı. Geçen aylarda Beşiktaş spor Okulları’nı ziyaret eden Barcelona’nın alt yapısından sorumlu ekibin dikkatini çeken Rodin, hafta sonları babasının yanına gidiyor.


Köyceğiz’de futbol takımı kurmak için kolları sıvayan Erdoğan, oğluyla birlikte çim sahada idman yapmayı da ihmal etmiyor. Sahada koşturan Rodin’e Köyceğiz’deki köpekleri de eşlik ediyor. Futbolu çok sevdiğini, yenmek için her şeyin mübah olduğunu ve ahlakın zedelendiğini belirten Erdoğan, bu durumu kendi çizgisiyle değiştireceğini...