09 / 05 / 2024

Yılmaz Fazlıoğlu

Yılmaz Fazlıoğlu

Öz Fazlıoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Fazlıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Aralık'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 44/2 Sokak'ta kuruldu.

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fazlı Fazlıoğlu ve Yaşar Fazlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Chc Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Chc Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çuhacıoğlu tarafından kuruldu.

Nty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Gençoğlu ve Norm Teknik Malzeme Ticaret İnşaat Sanayi A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Yapsan Makina Tarım İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Makina Tarım İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Merve Yılmaz İrişoğlu tarafından kuruldu.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Yılmaz Fazlıoğlu Haberi

Yılmaz Fazlıoğlu

Öz Fazlıoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Fazlıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


Öz Fazlıoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İNŞAAT YAPI 1- Her türlü demir, çelik bakır alüminyum madenlerinin ve onlardan yapılmış malzemelerin, her türlü inşaat malzemelerinin, her türlü elektrik tesisat malzemeleri ve aletleri, elektrik ve su saatleri, her türlü su gaz tesisat malzemeleri ve aletleri ile her türlü hırdavat ve aletleri her türlü inşaat boyaları, sıvaları, tesisat boruları, alüminyum ve plastik hammadde ve mamulleri, her türlü metal ve metalden mamul ürünlerin imalatı ihracatı ve ithalatı ile pazarlama ve ticaretini yapmak. 2- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,...