02 / 07 / 2024

Yılmaz Özgentürk

Yılmaz Özgentürk

Pilot Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hasan Bahadır, Mustafa Aksu, Yılmaz Özgentürk tarafından 378 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Yılmaz Eren'den çarpık yapılaşma uyarısı!

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Edirne İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yılmaz Eren, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve deprem gerçeği ile yaşamak zorunda olunduğunun akıllardan çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın villasından taşındı!

Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile kaldığı villadan ayrılıp Göktürk’teki evine taşınmış...

Ziya Yılmaz: Biz bu ülkeye inanıyoruz!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Biz bu ülkeye inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde de Türk ekonomisinin dinamosu olmaya devam edeceğiz" dedi...

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Yılmaz Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmaz Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haris Yılmaz tarafından kuruldu. 

By Yılmaz Arda İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

By Yılmaz Arda İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kuvant Yılmaz ve Arda Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

Ziya Yılmaz: Konut alım talebinde yükselme var!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Türk inşaat sektörünün geleceğinin önümüzdeki yıllardaki en önemli belirleyicisinin ülkenin içinde bulunduğu ortam olacağını söyledi...

Alaaddin Yılmaz: Hedefimiz marka bir kent yaratmak!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi, Yılmaz, “Bolu Belediyesi olarak hedefimiz dünyada marka bir kent yaratmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Yılmaz Özgentürk Haberi

Yılmaz Özgentürk

Pilot Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hasan Bahadır, Mustafa Aksu, Yılmaz Özgentürk tarafından 378 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. Pilot Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; menkul kıymetleri arsa arazi ofis konut iş merkezi a.v.m.hastane otel satın alabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Pilot Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Ray Sokak, No:11 A Blok...