19 / 05 / 2024

Yılmaz Reşit İnşaat adresi

Yılmaz Reşit İnşaat adresi

Yılmaz Reşit İnşaat Anonim Şirketi, Yılmaz Akay Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Reşit Özer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Sultanbeyli'de kuruldu.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kiracıların rahatlaması ve konut arzının artırılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Kiracıları koruma amacıyla sınırlamalar getirildiğini vurgulayan Yılmaz, konut arzını desteklemek için hızla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdıntch Arıf Moustafa ve Pavlına Mıtkova Moustafa ortaklığında kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Avrupa Yönetim Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Yönetim Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile  Sevda Ekiz tarafından kuruldu.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Yılmaz Erbek Apartmanı davasında market hakkında suç duyurusu!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen İzmir depreminde çöken binalar arasında yer alan Yılmaz Erbek Apartmanı'nın davasında son durum ne?

Yılmaz Reşit İnşaat adresi Haberi

Yılmaz Reşit İnşaat adresi

Yılmaz Reşit İnşaat Anonim Şirketi, Yılmaz Akay Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Reşit Özer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Sultanbeyli'de kuruldu.


Yılmaz Reşit İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...