07 / 05 / 2024

Yılmaz Yıldırım

Yılmaz Yıldırım

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ülkü Kurtan, Yılmaz Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Binali Yıldırım'ın amcası Kayı köyünde toprağa verildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın dün vefat eden amcası Yılmaz Yıldırım (76), Refahiye ilçesine bağlı Kayı köyünde toprağa verildi

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi kentsel dönüşümde rol model olacak!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım'ın kentsel dönüşümle Türkiye'ye rol model olacağını dile getirdi.

Yıldırım'da 2020 kentsel dönüşüm hedefleri!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz 2020’deki kentsel dönüşüm hedeflerini açıkladı ve imar sorununa öncelik verdiğini söyledi.

Yıldırım’a Millet Bahçesi ve dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kentsel dönüşümden ulaşımı rahatlatacak yeni yollarla, imar planı düzenlemesinden millet bahçesi inşasıyla, Bursa’da ilk olacak e-belediyecilik hizmetinin 2020 yılı hareketlendireceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'a 32 derslikli yeni okul!

Bursa Yıldırım’a 32 derslikli yeni bir okul kazandırmayı içeren protokol, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayırsever İşadamı Yılmaz Avşar arasında imzalandı.

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesine Alemdar'da ev yapılacak!

Mardin Nusaybin'de terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesi için, yaşadıkları köyde ev yapılacak. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, ailenin kirada yaşadığı evin kötü şartlarda olduğunu tespit ettiklerini anlattı.

Bursa Yıldırım'da 21 metruk bina yıkıldı!

İlçenin üçte ikisini kapsayan Kentsel Dönüşüm projesini hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele ederken kullanılmaz haldeki terk edilmiş yapıları da gerekli önlemlerin alınmasının ardından yıkmaya devam ediyor

Yıldırım'a kentsel dönüşümle modern binalar yapılıyor!

Yıldırım'daki plansız yapılaşma nedeniyle kentsel dönüşümün kaçınılmaz bir gerçek olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "insanların gönüllerini yapmayı en az yeni binalar yapmak kadar önemsiyoruz" dedi .

Hamdi Yıldırım: Ordu-Giresun Havaalanı üzerinde titizlikle duruyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz'ın davetlisi olarak Ordu'ya geldi. Yıldırım Ordu-Giresun Havaalanı üzerinde titizlikle duruyoruz dedi

Yılmaz Yıldırım Haberi

Yılmaz Yıldırım

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ülkü Kurtan, Yılmaz Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 



Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.    Yurt içinde ve yurt dışında mühendislik faaliyetlerinde bulunmak. 2.    Mimarlık ve mühendislik, fizibilite, etüt, proje, müşavirlik, kontrol ve denetleme işleri yapmak. 3.    İnşaat, makine, elektrik, elektronik, jeoloji, harita, çevre, ziraat ve tüm mühendislik alanlarında hizmetler vermek. 4.    Mimarlık, mühendislik, müşavirlik, şehircilik, endüstriyel tasarım, dekorasyon, restorasyon, onarım güçlendirme, iç dekorasyon, grafik animasyon inşaat danışmanlığı, inşaat kontrolörlüğü, şehir planlaması, mevzii imar planı yapmak, harita ve kadastro paftalar hazırlamak. 5.    Her türlü bina, yol, baraj, gölet, sanat yapıları, hava limanları,...