10 / 05 / 2024

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat iletişim

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat iletişim

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Yalova Dora Evleri, Yılmazlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Peki Yalova Dora Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Yalova Dora Evleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Aday Granit Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aday Granit Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Lal Granit Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Granit Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Nadir Cengiz tarafından kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Soyuer tarafından kuruldu.

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu.

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat iletişim Haberi

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat iletişim

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Yılmazlar Granit Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü mermer, granit, doğal taş ve bunlardan mamül ürünlerin alım, satımını, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek, Her türlü mermer, granit, doğal taş ve bunlardan mamül ürünlerin imalatını dekorasyon işlemesini, uygulamasını ve montajını yapmak, yaptırmak, 2-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 3-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara...