29 / 04 / 2024

Yılport Ekvador Puerto Bolivar limanını

Yılport Ekvador Puerto Bolivar limanını

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

Ekvador: Türk yatırımcıları bekliyoruz!

Ekvador'un Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Barcos, Türkiye ve Ekvador arasında birçok ticaret fırsatı olduğunu ve Türk yatırımcıları beklediğini söyledi.

Samsunsporlu taraftarlardan imar tepkisi!

Yılport Samsunspor ve Büyükşehir Belediyesi'nin anlaşmaya vardığı toprak döküm sahasında imar sorunu çıkması Kırmızı Beyazlı taraftarların tepkisine neden oldu.

Türk inşaat şirketlerine Ekvador'dan davet!

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından dış ticareti geliştirmeye yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Ekvador Büyükelçisi Roberto Betancourt, inşaat ve altyapı yatırımları için Türk şirketlerini davet etti.

Yıldırım Holding Ekvador Puerto Bolivar limanını satın aldı!

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

Ekvador Puerto Bolivar Limanı'na 750 milyon dolarlık yatırım!

Yıldırım Holding'in iştiraki olan Yılport Holding, Ekvador'daki Puerto Bolivar Limanının işletme haklarını 50 yıllığına devraldı. Firma , limanın genişletilmesi ve modernizasyonu için toplam 750 milyon dolar yatırım yapacak.

Yılport Holding'den Ekvador'a 750 milyon dolarlık liman yatırımı!

Yıldırım Şirketler Grubu'na ait olan Yılport Holding, Güney Amerika'nın başlıca limanlarından birini 50 yıl işletmek üzere anlaşma imzaladı. Şirket limanı geliştirmek için 750 milyon dolar yatırım taahhüdünde bulundu.

Yılport Holding, Portekizli Tertir şirketinin yüzde 100 hissesini aldı!

Yılport Holding, Portekizli Tertir’i şirketini satın aldı. Böylece, Tertir’a bağlı, dünyanın farklı ülkelerindeki 10 uluslararası terminal de Türklere geçti. 18 Şubat’ta Portekizli limancılık şirketi Tertir’in yüzde 100 hissesini satın aldı.

Yıldırım Holding, Ekvador'un Bolivar Limanı için anlaşmaya vardı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugün köşesinde " Ekvador'da Yıldırım " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Ekvador'da Yıldırım " yazısının detayları..

Yıldırım Holding Ekvador’da liman yatırımı anlaşması imzaladı!

Yıldırım Holding Ekvador’da 750 milyon dolarlık liman yatırımı yapacak. Limanla ilgili çerçeve anlaşması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekvador'un başkenti Kito'daki temasları sırasında imzalandı.

Dilovası Yılport Limanı projesi halkın görüşüne açıldı!

Kocaeli Dilovası İlçesine bağlı İçmeler Mevkiinde Yılport Konteyner Terminali Ve Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılması planlanan Yılport Limanı projesi için ÇED süreci başladı...

Meksika'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

Meksika açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Puerto Vallarta'da deprem nedeniyle bazı okulların ve kamu binalarının boşaltıldığı bildirildi. Depremde ölen ya da yaralanan olmadı.

Ekvador-Kolombiya sınırında şiddetli deprem!

Güney Amerika ülkelerinden Ekvador'un Kolombiya sınırında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu şiddetli depremin merkez üssü, Ekvador'un başkenti Quito'nun 113 kilometre kuzeydoğusu olarak açıklandı.

Yılport Holding, İsveç’in üçüncü büyük limanının yüzde 80 hissesine sahip oldu!

Türkiye’de 4, Malta’da 1 olmak üzere hâlihazırda bünyesinde 5 liman bulunduran Yılport Holding, İsveç’in üçüncü büyük limanı olan Gävle Container Terminal (GCT)’in yüzde 80 hissesine sahip oldu...

Yılport Ekvador Puerto Bolivar limanını Haberi

Yılport Ekvador Puerto Bolivar limanını


Kömürcülükten gelen bir sermaye birikimi ile sanayiciliğe ve ardından da liman işi ile daha ileri bir noktaya ilerleyen Yıldırım Holding, buradaki başarısını şirket içinde kurduğu dengeli bir organizasyona borçlu. Yıldırım Holding CEO’su Yüksel Yıldırım, varlıkların artması, operasyonun genişlemesi, yeni işleri öğrenip bunlara girme ve liderliğe oynamaktan “mutlu oluyor”. CFO Evrim Öztürk ise, finansal sürdürülebilirlik, yatırımların kendisini ödemesi ve getiri gibi konulardan... Ortaya çıkan sonuç ise, Yıldırım Holding’in liman işinde gelir garantili anlaşma ile Öztürk’ü memnun ederken, Yıldırım İsveç ve Norveç’te liman işletmeciliğini yapacağı yeni varlıklar elde etmekten mutlu oluyor.


Daha önemlisi, zaman zaman aile içinde çatışmalar yaşansa da günün sonunda başarılı işler ortaya çıkıyor. Bu da Yıldırım Holding için sadece mutluluk değil sağlıklı büyüme de getiriyor. Bu arada grup farklı...