28 / 07 / 2024

yıltaş

yıltaş

Yıltaş Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Emrullah Ünlü Yıldız ve Yusuf Mutlu Yıldız ortaklığıyla kuruldu...

Yıltaş Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Emrullah Ünlü Yıldız ve Yusuf Mutlu Yıldız ortaklığıyla kuruldu...

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Seffan Budak tarafından kuruldu. 

Asıltaş Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Asıltaş Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Taşkıran tarafından kuruldu. 

Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi!

Yıltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ayazma Plus Beylikdüzü projesi 112 daire ve 20 ticari alandan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi..

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi kuruldu!

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi Best Western Şile Gardens Hotel bugün Şile’de 25 milyar TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı!

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı kapsamında 0,75 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı'da teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Gültaş Meydan Halkalı dükkan fiyatları!

Gültaş Meydan Halkalı dükkan fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Meydan Halkalı projesinde teslimler yıl sonunda gerçekleştiriliyor...

Gültaş İnşaat Halkalı Meydan proje fiyatları!

Toplam 287 konut ve 58 ticari birimden meydana gelen Gültaş İnşaat Halkalı Meydan projesinde yüzde 50 peşinattan sonra kalan bedel taksitlendirilebiliyor. İşte Gültaş İnşaat Halkalı Meydan proje fiyatları...

Yıltaş Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zafer Yıldırım imzasıyla kuruldu.

Yıltaş Demir Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Demir Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yunus Ozan Yıldırım imzasıyla kuruldu.

yıltaş Haberi

yıltaş

500 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Kendi gayrimenkulü üzerine veya kat karşılığı inşaat yaptırmak satmak veya kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ümraniye Şerifali Mahallesi Şerifali Mevkii Turcan Caddesi NO:55 Daire:10 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Emrullah Ünlü Yıldız ve Yusuf Mutlu Yıldız ortaklığıyla...