22 / 07 / 2024

Yıltur Yapı nerede

Yıltur Yapı nerede

Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Metin Gürhan tarafından Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

15 maddede site yönetimlerinin yapısallığında mevzuat!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinin yapısallığında mevzuat" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Çekmeköy Ömerli'de 84 bin 477 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 244 bahçeli ev yer alıyor. Peki Dekar Kıyıbahçe nerede?

2019 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu!

2019 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2019 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'de yer aldı..

2019 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ!

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2019 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 30716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ detayları... 

Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede?

Mayra Merdivenköy Butik 52 projesinde 2 çeşit 3+1 daire tipleri sunuluyor. Peki Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede hayata geçiriliyor?

Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Beykoz İlçesi Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

2018 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu!

2018 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2018 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'de yer aldı..

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Yıltek Yapı İnşaat Gıda Turizm Sosyal Hizmetler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltek Yapı İnşaat Gıda Turizm Sosyal Hizmetler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldırım tarafından kuruldu.

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

100 Yıl Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

100 Yıl Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bircan Ulaş tarafından Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yıltur Yapı nerede Haberi

Yıltur Yapı nerede


Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından kuruldu.

Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) YAPI MALZEMELERİ Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, tretuvar, bordür, her türlü yol asfaltlama işleri ve taşeronluk hizmetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Evliya Çelebi Mh.Genç Osman Cad.No:45/37 Tuzla