16 / 05 / 2024

yingli solar çin

yingli solar çin

Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 2012 yılında 2.2 Gigawatt (GW) kapasitesinde güneş paneli satışı gerçekleştirerek dünya pazar lideri oldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Denge Yapı, Urfa Güneş Enerjisi projesi için Sega Solar ile anlaştı!

Denge Yapı tarafından kurulan Hilvan Enerji, 385 dönüm arazi üzerinde 23,5 megavatlık güneş enerjisi santralinin kurulum çalışmaları için Sega Solar ile anlaştı. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan Urfa Güneş Enerjisi projesinin, Mayıs 2017'de devreye girmesi bekleniyor.

Türk yatırımcılardan Filistin'e solar panel fabrikası!

Türkiye- Filistin İş Konseyi organizasyonu gerçekleşti. Organizasyonda Filistin'in yaşadığı enerji problemine çözüm getirmesi planlanan solar panel fabrikası ile ilgili ilk görüşmeler gerçekleştirildi.

Türkiye Petrolleri, güneş enerjisi projesinde Yingli Solar’ı kullandı!

Türkiye Petrolleri, İstanbul Alibeyköy’de gerçekleştirdiği ilk akaryakıt istasyonu güneş enerjisi projesinde Yingli Solar panellerini tercih etti. Mepsan tarafından hayata geçen 39 kW kapasiteli projede, 156 adet 250 W’lık Yingli Solar paneli kullanıldı.

Yingli Solar En Verimli Güneş Enerjisi Paneli ödülünü aldı!

TÜV Rheinland tarafından 5 yıldız verilen Yingli Solar, TÜV Rheinland 2016 Güneş Enerjisi Kongresi’nde “TÜV Rheinland 2015 En Verimli Güneş Enerjisi Paneli” olarak ilan edildi.

Yingli Solar’dan Kahramanmaraş’a güneş enerjisi santrali kuruyor!

Yingli Solar panelleri kullanıldı. United Solar işbirliği ile hayata geçen projede, tekstil şirketi İskur’un Kahramanmaraş tesislerine 1 MWp (1001.7 kWp) kapasiteli güneş enerjisi santrali kuruldu. Santral yılda 1,64GWh elektrik üretecek.

Enerji devi Yingli'den Türkiye'ye 20 MW'lik GES!

Dünyanın en büyük solar panel üreticilerinden Çinli Yingli Green Energy'nin iştiraki Yingli Green Energy Europe GmbH. Türkiye'de ilk kez enerji üretimine yatırım yapacak. İşte ayrıntılar...

Chint Solar Europe İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Chint Solar Europe İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercüment Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Ural Sokak'ta kuruldu.

Yingli Solar panelleri Kayseri Saray Çiftliği’nin çatısında!

Kayseri’deki Saray Çiftliği’nin çatısına kurulan güneş enerjisi santralinde Yingli Solar panelleri kullanıldı. Asunim Türkiye işbirliği ile gerçekleşen projede, 1,15 MW büyüklüğünde güneş enerjisi santrali hayata geçirildi.

Yingli Solar, Münih Intersolar Fuarı'na katıldı!

Dünyanın lider güneş paneli üreticilerinden olan Yingli Solar, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen dünyanın ve Avrupa’nın en büyük güneş enerjisi fuarı Intersolar Europe’a katıldı.

Teknik Solar Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Solar Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te Bakırköy'de, Ali Osman Türkoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

yingli solar çin Haberi

yingli solar çin


Dünyada 20 bölgesel ülke ofisinde, 16 binden fazla çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 4.5 GW’tan fazla kurulu parkı ve 3.25 GW üretim kapasitesiyle faaliyet gösteren, dünyanın en büyük Fotovoltaik (PV) üreticilerinden Yingli Solar, 2012 yılında 2.2 GW kapasiteli güneş paneli satışı gerçekleştirdi.


Dünyada büyük rekabet

Yingli Solar Yönetim Kurulu Başkanı Liansheng Miao; “Küresel PV sektöründeki büyük rekabete rağmen, 2012 yılı boyunca hem mevcut hem de yükselen pazarlarda payımızı durmadan genişletmiş olmaktan çok mutluyuz. Bugüne kadar elde edilen kamusal verilere dayanarak, Yingli Solar’In dünyanın en büyük PV modül tedarikçisi haline geldiğine inanıyoruz” dedi.



PV – Tech’in tahmini gerçekleşti

PV sektörünün bir numaralı referans kaynağı yayını olan PV-Tech, Yingli Solar’ın 2012’nin her çeyreğinde rakiplerinden daha fazla nakliye yapmayı başararak, yılın ilk çeyrek mali raporlarını açıklanmasının ve...