03 / 05 / 2024

Yirmi Altı İlçe Kurulması Kanunu

Yirmi Altı İlçe Kurulması Kanunu

6360 sayılı On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, 6 Aralık 2012 tarihinde 28489 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı....

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Altın sert çakıldı! Yastık altında altını olanlar kırmızı kodla uyarıldı! 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde sert çakıldı. Ons altın 1865 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve diğer tüm altın çeşitleri değer kaybetti. İşte 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

PTT’den eşi benzeri olmayan altın kampanyası! Çeyrek gram altın görülmemiş fiyatlarla! İşte detaylar!

PTT altın fiyatlarında yılın sonuna yaklaşırken görülmemiş bir kampanya yaptı. İşte PTT çeyrek gram altında eşi benzeri olmayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte detaylar!

Ziraat Bankası kampanyalara doymuyor! Banka kartı olanlara ek ödeme! 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor!

Ziraat Bankası müşterilerine kampanyalar sunmaya devam ediyor. 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor. İşte detaylar!

Doblo'yu bırakın hemen Fiat Fiorino'ya bakın! Eylül'e özel fırsat! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yeni  ticari araç almak isteyenler Fiat Fiorino fiyatlarını merak ediyor. Eko seçeneği ile yakıt tasarrufu da yapan Fiat Fiorino Combi, Eylül'e özel fiyatlarla satışta! Peki Fiat Fiorino'nun Eylül ayı fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Otomobil fiyatları 100 bin lira düştü! Şimdi tam zamanı! 15 Eylül’e kadar vaktiniz var

Ticaret Bakanlığı’nın 15 Eylül itibarıyla yürürlüğe sokacağı 6 ay 6 bin kilometre şartı sebebi ile galericiler ellerindeki sıfır araçları satmanın telaşına düştü. Bu otomobillerin 15 Eylül’e kadar satılabilmesi içinse fiyatlarda 100 bin liraya kadar indirime gidildi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Yirmi Altı İlçe Kurulması Kanunu Haberi

Yirmi Altı İlçe Kurulması Kanunu

KANUN


ON ÜÇ İLDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE YİRMİ ALTI İLÇE KURULMASI İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN


Kanun No. 6360                                                                                                         

Kabul Tarihi: 12/11/2012


Büyükşehir belediyesi kurulması ve sınırlarının belirlenmesi

MADDE 1 – (1) Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van illerinde, sınırları il mülki sınırları olmak üzere aynı adla büyükşehir belediyesi kurulmuş ve bu illerin il belediyeleri büyükşehir belediyesine dönüştürülmüştür.

(2)...