18 / 05 / 2024

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık iletişim

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık iletişim

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Tuncer tarafından kuruldu.

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kantarci tarafından açıldı.

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özgüven tarafından kuruldu.

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Tuncer tarafından kuruldu.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

Zerlife Proje Yapı Peyzaj Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerlife Proje Yapı Peyzaj Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Mustafa Turğut ve Gülhayat Korkmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Ev adres değişikliği için gerekli evraklar!

Ev adres değişikliği yirmi iş günü içinde nüfus müdürlüklerine, adrese dayalı hizmet veren kurumlara (su idaresi gibi) ya da dış temsilciliklere bildiriliyor. Peki, ev adres değişikliği için gerekli evraklar nelerdir?

Ordu-Giresun Havalimanı'na yirmi günde yüz sefer!

Avrupa ve Türkiye'nin denize dolgu yapılarak inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu -Giresun Havalimanı'nın açılışının gerçekleştiği 22 Mayıs'tan bu yana yüz sefer yapıldı

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hacer Uğur tarafından 40 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Grup İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Grup İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hüseyin Demirbağ tarafından 100 bin TL sermaye işle Küçükçekmece Tevfik Bey Mahallesi'nde 9 Haziran' da kuruldu.

Arsuz Kent Meydanı Peyzaj projesinin bedeli 749 bin 994 TL!

Arsuz'a Kent Meydanı Yapılacak Arsuz Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Toplantıya bedeli 749 bin 994 lira olan Arsuz Belediyesi Kent Meydanı Peyzaj Projesi damga vurdu.

Köyde belediye olur mu?

Nüfusu iki binden aşağı yurtlara köy ve nüfusu iki bin ile yirmi bin arasında olanlara kasaba ve yirmi binden çok nüfusu olanlara şehir deniyor. Şehirler belediye ile yönetiliyor. Peki, köyde belediye olur mu?

MSC Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSC Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Pesen tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

BA Tasarım Mimarlık Şehircilik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BA Tasarım Mimarlık Şehircilik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi, Barış Kaptanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık iletişim Haberi

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık iletişim

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Tuncer tarafından kuruldu.

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin Amaç ve Konusu : a-) Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd apmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek.Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. Fide,fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. Toprak alım ve satımını yapmak. b-) Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila,...