13 / 05 / 2024

yol çalışmalarına devam ediyor

yol çalışmalarına devam ediyor

İhsaniye Belediyesi, hava şartları elverdikçe kaldırım ve yol çalışmalarını sürdürüyor. Belediye'nin 2016 hedefi, 100 bin metrekare parke.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta dönüşüm çalışmalarına başladı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Afet Risk Azaltma Planı'nın (İRAP) uygulanacağı Kahramanmaraş'ta şehri güvenli hale getirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Çin'de inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildi!

Cıciang ile güneydoğusundaki Fucien eyaletlerinin kıyısında şiddetli yağışlara yol açması öngörülen tayfun sebebiyle, inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildiği açıklandı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Malatya Tecde'de imar çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımını daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Bahçeşehir Göleti çalışmalarının devam etmesi protesto edildi!

Danıştay'ın iptal ettiği Bahçeşehir Gölet projesinde Belediye Başkanı'na verilen satış yetkisini kaldırmasına rağmen belediyenin çalışmalarına devam etmesi protesto edildi.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Hatay'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çatalca'da kaldırım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, Çatalca merkez'de kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehir Akkaya’da yol çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

Aydın'da yol çalışmaları hız kesmiyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler bazı mevkilerde gece saatlerinde de çalışmalarına devam etti.

yol çalışmalarına devam ediyor Haberi

yol çalışmalarına devam ediyor

İhsaniye Belediyesi, hava şartları müsaade ettikçe kaldırım ve yol çalışmalarına devam ediyor. Bununla birlikte yağmur suyu kanalı da yapılıyor, böylece parke taşı döşenen alanlarda konfor sağlanıyor.  Konuyla ilgili açıklama yapan İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, "Büyük İhsaniye projemize adım adım ilerliyruz. 50 bin metrekare parke döşenen ihsaniyede 2016 yılında 100 bin metrekare daha parke döşenmesini hedefliyoruz" dedi.



Afyon...