18 / 05 / 2024

yol denetimleri artacak mı

yol denetimleri artacak mı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle korsan yolcu taşımacılığını önlemek için denetimleri artıracak. Vatandaşların diğer sürücüler için de hayati önem taşıyan kurallara uyması istendi.

İZSU'nun yol haritası hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2050’li yıllarda kentin artacak nüfusuna göre alt yapı sistemini hazırlamak, yenilikçi teknolojileri hayata geçirmek ve yapılacak yatırımları belirlemek amacıyla yol haritası oluşturuyor.

Ordu Altınordu'da yol çalışmaları artacak!

ORDU Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kentte önceliği ulaşım hizmetlerine verdiklerini, kırsal mahallelerde beton yol çalışmasını artıracaklarını söyledi.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Sakarya'da yol yatırımları artacak!

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Gerek şehir merkezinde gerekse de ilçelerimizde yol çalışmalarını hayata geçireceğiz” dedi.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Çamyar, ‘yol medeniyettir’ diyerek 2016 yılında da yol yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

Bayramda yol denetimleri artacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle korsan yolcu taşımacılığını önlemek için denetimleri artıracak. Vatandaşların diğer sürücüler için de hayati önem taşıyan kurallara uyması istendi.

Taşkale İncesu Mağarası'na giden yol asfaltlanacak!

Taşkale İncesu için beldeden İncesu mağarasına giden toprak yol yapım işi ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Taşkale İncesu mağarası yolu toprak tesviye yapıları yapılacak...

Trabzon'un Pelitli Beldesi'nde aşırı yağmur sebebiyle yol çöktü!

Trabzon'un Pelitli Beldesi nde TOKİ tarafından inşa edilen binalara giden ve yeni yapılan yol aşırı yağmur nedeniyle çöktü. Yola döşenen parkeler yolun alt kısmında bulunan bahçeye yuvarlandı...

Anadolu Yakası yol ve Yaya alanlarının bakım ve onarım işi ihalesi!

Anadolu Yakası yol ve yaya alanlarında beton elemanlarının yerinde uygulanarak geometrik düzenleme (UTK) bakım, onarım ve yapım işi ihalesi 22 Ekim 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek...

Kiralar ne kadar artacak?

Yenilenen kira sözleşmeleri işlemlerinde en çok merak edilen husus: kira artış oranları oluyor? Ev sahibiniz kiranızı ne kadar arttıracak? Kiralar ne kadar artacak? İşte sorularınızın yanıtı...

Bornova Ağaçlı Yol 120 milyon liraya satıldı!

Özelleştirme İdaresi tarafından satışa çıkartılan Bornova Ağaçlı Yol’daki Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün arazisinin sahibi belli oldu. Araziyi 120 milyon 420 bin TL’ye AK Partili Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Akdemir aldı.

Ağaçlı Yol arazisini, 120 milyon 410 bin liraya Armesa-Akdemir kazandı!

Bornova Ağaçlı Yol'daki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait iki ayrı parseldeki toplam 54 bin 181 metrekare arsa için ihaleye çıktı. Armesa-Murat Akdemir ortaklığı arsayı 120 milyon 410 bin lira önererek kazandı...

Gebze’ye duble yol yapılıyor!

Gebze ’ye duble yol yapılıyor. Ulaşımında alternatif güzergâh oluşturmak için genişletilen Ahmet Pembegüllü Caddesi bulvar haline getiriliyor. Caddenin tamamlanmasıyla Gebze ulaşımında alternatif bir güzergah oluşacak.

yol denetimleri artacak mı Haberi

yol denetimleri artacak mı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle korsan yolcu taşımacılığını önlemek için denetimleri artıracak.


Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan Bayramı tatilinde akraba ziyareti veya dinlenme tatili olarak değerlendirmek isteyen vatandaşların geçmişteki trafik kazaları sonrası acı olayları tekrar yaşamamaları için özellikle özel araçlarıyla trafiğe çıkan vatandaşların diğer sürücüler için de hayati önem taşıyan kurallara uymasını istedi.


Yetkililer, karayollarında seyreden vatandaşların sorumlu ve dikkatli olması, hoşgörünün daha çok öne çıktığı bayramda sürücülerin birbirlerine karşı da sabırlı ve saygılı davranmaları trafik güvenliği açısından önem arz ettiğini vurgulayarak, güvenli bir yolculuk için alınması gereken önlemler şöyle sıraladı:


"Trafiğe çıkmadan önce aracın teknik bakımını yaptırınız ve teknik bakımı yapılmayan araçlarla kesinlikle yola çıkmayınız. Aracın belirlenen sınırlarının üzerinde yolcu ve yük kabul etmeyiniz. Trafikte seyrederken hem...