22 / 05 / 2024

yol villaları zekeriyaköy

yol villaları zekeriyaköy

Ack Group Yol Evleri'nde fiyatlar 300 bin dolardan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Zekeriyaköy Ormanada'da Limited Edition villalar satışta!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'deki yaşam projesi Ormanada'da Limited Edition villalar satışta. 2,19 TL'den sabitleyen Ormanada, site sakinlerine yemyeşil bir doğanın içinde konforlu ve güvenli bir hayat sunuyor.

2004 yılında Nurol Zekeriyaköy Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Nurol İnşaat'ın Zekeriyaköy'de inşa ettiği Nurol Zekeriyaköy Evleri satışa sunulmuş. Sitede bulunan villalar 248 bin dolardan (2 bin 500 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Zekeriyaköy Orman Ada'da dolar kuru 2.19 liraya sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Zekeriyaköy'de 220 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği Ormanada projesindeki villalar için dolar kurunu sabitleme yoluna gitti..

Merkez Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Konut fiyatları 733 bin 750 liradan başlangıç gösteren Merkez Zekeriyaköy Villaları toplam 106 adet konuttan meydana geliyor. Peki Merkez Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Köy Zekeriyaköy fiyat listesi!

Köy Zekeriyaköy projesinde apartman dairesi, çift dubleks daireler, sıra evler, ikiz villalar ve villalar bulunuyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Köy Zekeriyaköy fiyat listesi...

Siyahkalem Köy Zekeriyaköy!

Siyahkalem Köy Zekeriyaköy, 1.167 tane daireden meydana geliyor. Apartman dairesi, çift dubleks daireler, sıra evler, ikiz villalar ve villaların yer aldığı projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Zekeriyaköy Gülnar Koru Evleri'nde 455 bin dolara!

Deneyim İnşaat'ın yeni projesi olan Gülnar Koru Evleri satışa çıkıyor. Zekeriyaköy'de yer alan Gülnar Koru Evleri, müstakil ve ikiz villalardan oluşuyor. ikiz villalar 183 metrekare, müstakil villalar ise 245 metrekare büyüklüğe sahip

Zekeriyaköy'de yol çalışmaları tamamlandı!

Özellikle hafta sonları İstanbul halkının yoğun ilgi gösterdiği Zekeriyaköy Caddesi ile Zekeriyaköy 2. Cadde’yi birbirine bağlayan 450 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki alternatif yol tamamlanarak hizmete girdi...

Sarıyer Zekeriyaköy alternatif yolu açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy Caddesi ile Zekeriyaköy 2. Cadde’yi bağlayan 450 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki alternatif yol tamamlanarak hizmete girdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek projeleri çalışmaları denet

Zekeriyaköy Caddesi ile Zekeriyaköy 2. Caddesi birbirine bağlandı!

Özellikle hafta sonları İstanbul halkının yoğun ilgi gösterdiği Zekeriyaköy Caddesi ile Zekeriyaköy 2. Cadde’yi birbirine bağlayan 450 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki alternatif yol tamamlanarak hizmete girdi.

Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri!

Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri dahilinde yüzde 5 ön ödeme yapılıyor. Peşinatların teslimlere kadar ertelendiği projede 2+1 çatı dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi daireler yer alıyor...

Merkez Zekeriyaköy satılık villa fiyat listesi!

Merkez Zekeriyaköy satılık villa fiyat listesi kapsamında villalar 733 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ortadoğu Grup projesi olarak yükselen projede satış sürecine devam ediliyor..

Sharman Zekeriyaköy'de 1 milyon 50 bin TL'ye 5+1 villa!

İki etap şeklinde tasarlanan Sharman Zekeriyaköy projesinde son 4 adet villa kaldı. Projede yer alan 5 oda 1 salon villaların fiyatları 1 milyon 50 bin TL'den başlıyor.

yol villaları zekeriyaköy Haberi

yol villaları zekeriyaköy

Ack Group imzasıyla Zekeriyaköyde 3 bin metrekarelik alanda yaşama geçen Koru Evleri, Köy İçi Evleri ve Yol Evleri olarak 3 etapta yükseliyor, projede toplam 16 konut bulunuyor.


Koru Evleri'nde bahçe dubleksleri 197,44 metrekare, çatı dubleksleri 173,64 metrekare, Yol Evleri'nde bahçe dubleksleri 168,02 metrekare, çatı dubleksleri 128,33 metrekare, Köy İçi Evleri'nde bahçe dubleksleri 189 metrekare, çatı dublekleri ise 155,46 metrekare olarak tasarlandı.


Koru Evleri'nde; Bahçe dubleksi daireler 550 bin dolardan, çatı dubleksi daireler 450 bin dolardan, Yol Evleri'ndeki bahçe dublekslerinin satışı tamamlandı, çatı dubleksleri 300 bin dolardan, Köy İçi Evleri'nde ise bahçe dubleksi daireler 475 bin dolardan, çatı dubleksi daireler ise 375 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Koru Evleri, Köy İçi Evleri...