30 / 04 / 2024

yol yapım ihalesi

yol yapım ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından İzmit merkez ve köylerde yol yapımı için ihale yapıldı.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da 56.4 milyon TL'ye iş yeri yapım işi ihalesi!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 adet iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor. İhale 13 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

yol yapım ihalesi Haberi

yol yapım ihalesi

İzmit ilçesi köy yolları yapımı için yapılan ihaleye 9 firma teklif verirken, İzmit ilçesi caddelerinde yapılacak yol yapımı ihalesine 5 firma teklif verdi. 


İZMİTTE CADDE VE KÖY YOLLARI 

İzmit'e bağlı Arpalık, İhsaniye, Kısalar, Davuldere ve Sarışeyh köylerinde 12 kilometre beton yol 19 bin metreküp yarma kazısı yapılacak. 

İzmit caddelerinde yeni imar yollarının üst düzenlemesi yapılacak. Yahya Kaptanı D100'e bağlayan Bestekar Amir Ateş Caddesi, Yeşilova Caddesi'ni Kandıra yoluna bağlayacak cadde ve Halide Edip Adıvar caddelerinde yol yapımı yapılacak. 

9 FİRMA TEKLİF VERDİ 

izmit köy yolları yapım ihalesine en düşük teklifi 5 milyon 333 bin 982 TL teklifle Fıratoğlu inşaat verirken en yüksek teklifi 6 milyon 629 bin 450 TL teklifle Ay-Taş İnşaat firması verdi. İlçe caddelerindeki yol yapım ihalesinde ise en düşük teklifi 7 milyon...