03 / 05 / 2024

Yolbulan Baştuğ ürünleri

Yolbulan Baştuğ ürünleri

Üretim faaliyetlerini aşamalarla büyütecek olan Yolbulan Baştuğ Metalürji, Ağustos 2014 tarihinde hizmete giren yeni haddehane tesisiyle nervürlü inşaat demiri üretmeye başladı.

Marksan Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marksan Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Özkul tarafından kuruldu.

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Katman İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katman İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yayla tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşahir’de 750.000,00 TL sermaye bedeli ile Veysi Gökçek tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Yolbulan Baştuğ ürünleri Haberi

Yolbulan Baştuğ ürünleri

Üretim faaliyetlerini aşamalarla büyütecek olan Yolbulan Baştuğ Metalürji, Ağustos 2014 tarihinde hizmete giren yeni haddehane tesisiyle nervürlü inşaat demiri üretmeye başladı. Dünyada ilk kez kendilerinin kullandığı, günlük 6 bin 500 ton sıvı çelik üretme kapasiteli teleskopik tip elektrikli ark ocağına sahip firma, yıllık 2 milyon ton sıvı çelik üretim kapasitesi ve yıllık 1 milyar doları aşan cirosuyla, Türkiye'nin ilk 10 demir çelik markasından biri olarak öne...