03 / 05 / 2024

yolcu otobüsü ev

yolcu otobüsü ev

Güney Galler ile Londra arasında yolcu taşıyan 49 yıllık otobüs yazlık evine dönüştürüldü. 700 Sterlin'e satın alınan otobüsün muhteşem eve dönüşmesi için 4 bin Sterlin harcandı.

Şehirlerarası yolcuğa bayram zammı! Otobüs bileti fiyatları aldı başını gitti

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle hem hava hem kara ulaşımında yoğunluk başladı. Bayramda seyahat edecek olanların karşısına zamlı ulaşım fiyatları çıktı. Bir günlük fiyat değişimleri bir çok otobüs firmasında benzerlik gösterdi. İşte detaylar...

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Otobüs biletleri yüzde 202 zamlandı, taksit dönemi başladı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 24 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta ardı arkası kesilemeden gelen zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi! Otobüs firmaları yolcu biletlerini taksitle satmaya başladı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs biletleri patladı 41 milyon kişi tercihini değiştirdi

Türkiye’de otobüs fiyatlarına gelen zamların ardından bilet fiyatları, uçak biletleriyle yarışırken havayolu seyahatine ilgi de artış gösterdi. Edinilen son verilere göre Ocak ve Nisan ayı döneminde havayolunu tercih eden toplam yolcu sayısı da 41 milyonu geçti.

Washington'daki otobüs ev görenleri şaşırtıyor!

Dünyanın kalabalıklaşması ile insanların en büyük sorunlarından birisi ulaşımla ve barınma oldu. Özellikle kira ödemek birçok insanın bütçelerini ciddi biçimde sarsıyor. Kira vermek istemeyen Amerikalı çift hurda sayılabilecek bir otobüsü eve çevirdi. Eve çevrilen otobüsün fotoğrafları sosyal medyad

Ev kirası ödemek istemeyen çift otobüsü eve çevirdi!

Washington'da ev kirasından sıkılan bir çift, çözümü kendi evlerini yapmakta buldu. Hurdalık bir okul otobüs satın alan çift, otobüsü eve çevirdi.

Eski otobüs 4 bin Sterlin'e eve dönüştü!

47 yaşındaki Rob Robinson, 700 Sterlin'lik eski bir otobüsü eve çevirdi. Majestic House (Muhteşem Ev) isimli mekan için 4 bin Sterlin harcandı.

49 yıllık otobüs yazlık eve dönüştü!

Güney Galler ile Londra arasında yolcu taşıyan 49 yıllık otobüs yazlık evine dönüştürüldü. 700 Sterlin'e satın alınan otobüsün muhteşem eve dönüşmesi için 4 bin Sterlin harcandı.

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 5 dükkan ihale edilecek!

Yolcu peronları ve otoparkın yanı sıra yolcuların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte sosyal donatıların yer aldığı yeni şehirlerarası otobüs terminalindeki 5 işyeri açık arttırmayla ihaleye çıkacak.

Yüksek Hızlı Tren Hattı, otobüslerinde yolcu sayısını artırdı!

YHT'nin devreye girdiği kentler arasında ulaşım pazarında ilave bir büyüme meydana geldiğini belirten Ulaştırma Bakanı Elvan, "Artan seyahat oranı otobüslerin de yolcu sayısında yükseliş sağladı" dedi...

YHT bereketinden otobüs firmaları da nasibini aldı!

YHT'nin devreye girdiği kentler arasında ulaşım pazarında ilave bir büyüme meydana geldiğini belirten Ulaştırma Bakanı Elvan, "Artan seyahat oranı otobüslerin de yolcu sayısında yükseliş sağladı" dedi.

YHT'ler otobüslerin yolcu sayısını da artırdı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "YHT’nin hizmete girdiği kentler arasında ulaşım pazarında ilave bir büyüme meydana geldi. Artan seyahat oranı otobüs yolcu sayılarında da artışı beraberinde getirdi"

Botobüs: İETT'nin fotosentez yapan otobüsü yollarda!

İETT daha fazla yeşil alan fikri ile bir otobüs tasarladı. “Botobüs” adını taşıyan botanik otobüs üstündeki bahçesiyle trafiğe çıktı. Botobüs İstanbul’un çeşitli hatlarında yolcu taşıyacak. Botobüs, ilk olarak 87 Edirnekapı-Taksim hattında hizmet verecek.

yolcu otobüsü ev Haberi

yolcu otobüsü ev

Yıllar yılı yollarda oradan oraya yolcu taşıyan eski bir otobüs artık sayfiye evi olarak hizmet veriyor. Hem içinde yaşayanları mutlu ediyor,hem de kendisi biraz "soluklanıp, yorgunluk atıyor."


47 yaşındaki Rob Robinson adlı Gallerli, artık adı Majestic House (Muhteşem Ev) olan bu eski otobüsü 700 Sterlin'e bir depodan satın aldı. Daha sonra da altı ay süren bir çalışma sonucunda şirin bir sayfiye evine çevirdi.


Rob Robinson'ın bu dönüşüm için harcadığı para ise 4 bin Sterlin. 


Yıllar önce, Güney Galler ile Londra arasında yolcu taşıyan 41 kişi kapasiteli otobüs, artık önündeki müçük verandasıyla benzerine az rastlanacak türden bir tatil evi. 


Bahçıvan olarak çalışan Rob Robinson, bu konudaki yeteneklerini, bu ilginç evi renklendirmek için de kullanıyor. 


İçinde bir evde aranacak her türlü konfora hatta bir küvete ve...