03 / 05 / 2024

Yoldaşlar Çelik Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yoldaşlar Çelik Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yoldaşlar Çelik Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Yoldai tarafından kuruldu. 

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Deprem korkusu konut tercihlerini değiştirdi! Vatandaşın yeni gözdesi çelik konstrüksiyon evler!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından güvenli yaşam alanlarında ikamet etme kaygısı, vatandaşları çelik konstrüksiyonlu evlere yönlendirdi. 

Trafik sigortası yaptırırken dikkat! Sahte sigortacılar cirit atıyor!

Trafik sigortası fiyatlarının astronomik rakamlara ulaşması daha ucuz fiyatlarla dolandırıcılık yapanların iştahını kabarttı. Özellikle sahte siteler üzerinden çok sayıda vatandaş dolandırıldı.

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Murat Avcılar tarafından kuruldu.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Kurumların emlak vergisi alacakları, zam ve faizleri yapılandırılıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, diğer vergi ve harçlar, su, atık su, katı atık ücretleri, yol katılım payları, muhtelif ücretlerden kaynaklı kurum alacakları ve zam ve faizleri de yapılandırma kapsamına alınıyor" dedi.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Depreme çatıdan ve temelden topyekün hazır olmalıyız! 

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Şenal, depreme, çatıdan ve temelden topyekün hazır olmamız gerektiğini belirtti ve "Deprem anında güvende olabilmemiz için yapılar, temelden çatıya kadar her bölümünün dikkatli projelendirilmeli"

Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Elazığ’daki depremden sonra depremzedelere çelik konstrüksiyon ev yapılacağı açıklandı. Bu açıklamadan sonra vatandaşlar çelik evlerin depreme dayanıklı olup olmadığıyla ilgili soruları yöneltti.

Aslışah Alkoçlar Alaçatı'da dükkan arayışında!

Geçtiğimiz haftalarda aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'da dükkan arayışına girdi. Alkoçlar'ın hedefi bu yaz Çeşme'de bir restoran açmak.  

Pendik'te mahalleli imar sorununa karşı birleşti!

Pendik'in sanayi bölgesinde imar barışından yararlanamayan, evlerinden ayrılmak zorunda kalan vatandaşlar dernek çatısı altında birleşti. Pendik Ramazanoğlu Mahallesi Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği açıldı.

Gold Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Çelik tarafından kuruldu. 

3. köprünün şehir plancıları meslekten atılmış!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan Şehir Plancısı Ahmet Özdal ile ortağı Arzu Özdal’ın 3 ay boyunca meslekten men edilmiş...

Yoldaşlar Çelik Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yoldaşlar Çelik Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yoldaşlar Çelik Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Yoldai tarafından kuruldu. 

Yoldaşlar Çelik Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; - Her türlü insaat çatı islerini yapmak, Iskele kurmak, çatı olugu ve montaj islerini yapmak - Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flans, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, montaj,ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Yoldaşlar Çelik Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; SEYİTNİZAM MAH.DEMİRCİLER SİTESİ 6.CAD.NO.83/68...