25 / 08 / 2024

yomra dolgu projesi

yomra dolgu projesi

Başkan Sağıroğlu, “Biz seçimlerden önce vatandaşlarımıza dedik ki bu 6360 sayılı büyükşehir kanunu ile beraber daha güzel hizmetler size ulaşacaktır. 17 tane köyümüz mahalleye dönüştü 3 tanede beldemiz mahalleye dönüştü" dedi

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı!

Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı...

Bodrum Tilkicik Koyu Yat Limanı projesi iptal edildi!

Bodrum Tilkicik Koyu'na yapılması planlanan yat limanı projesi kapsamında koya metrekarelerce dolgu yapılmak isteniyordu ancak proje iptal edildi.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Trabzon Yomra TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesi kapsamındaki 61 adet konut satışa sunuldu.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesinde yer alan 61 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Trabzon Yomra 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Trabzon Yomra 2019 öedme planı nasıl? TOKİ Trabzon Yomra 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Trabzon Yomra 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla...

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

3. Havalimanı dolgu çalışmaları başlıyor!

Geçtiğimiz haftalarda 3. Havalimanı dolgu projesi için başlatılan ÇED başvurusu sonuçlandı. Proje için "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" kararı alındı..

Bakırköy'de Yeşilyurt Fener İskelesi yapılacak!

Bakırköy'e bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında bulunan alanda T şeklinde yapılacak dolgu projesi ile "Yeşilyurt Fener İskelesi" inşa edilecek..

TOKİ Trabzon Yomra konut projesi başlıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Yomra Toplu Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesi yapılıyor. Proje için çalışmalar başlıyor..

Trabzon Yomra TOKİ 511 konut ve 24 dükkan ihalesi bugün!

Trabzon Yomra İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 511 Adet Konut ve 24 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Yomra 511 konut ve 24 dükkan ihalesi 9 Ekim'de!

Trabzon İli, Yomra İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 511 Adet Konut ve 24 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ekim'de yapılacak.

yomra dolgu projesi Haberi

yomra dolgu projesi



Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, betonlama çalışması yapılan Yenice köyüne çıkarak incelemelerden bulundu. Başkan Sağıroğlu, “Biz seçimlerden önce vatandaşlarımıza dedik ki bu 6360 sayılı büyükşehir kanunu ile beraber daha güzel hizmetler size ulaşacaktır. Bu vatandaşımızın gözünde pek beğeni kazanmadı gibi görünüyordu. Ama 6 aylık bir süre geçti çok şükür 17 tane köyümüz mahalleye dönüştü 3 tanede beldemiz mahalleye dönüştü. Toplam 24 mahalle olduk. Şuanda mahalle sayısı olarak 18-19. Mahallemizin asfalt ve betonlamasını yapıyoruz. Bunları yaparken de bu seneki hedefimiz ana yolların tamamının yıl sonuna kadar asfaltlanıp, betonlanıp genişleme çalışmaları yapılıp vatandaşımızın hizmetine sunmak. Çok şükür bunda çok başarılı olduk” dedi.

Yıl sonu olmadan Allah’ın izniyle hedeflenen asfalt ve betonlamayı bitireceklerini belirten Başkan Sağıroğlu, “Yomra Belediyesi gece gündüz demeden devam ediyor....