03 / 05 / 2024

Yön Gayrimenkul adres 

Yön Gayrimenkul adres 

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emintaş Emlak İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Yılmaz tarafından kuruldu.

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğba Sezer tarafından kuruldu.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Yılsar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Suat Saral tarafından kuruldu.

Yömsa Gayrimenkul Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yömsa Gayrimenkul Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 785 bin 856 TL sermaye bedeli ile İbrahim Cemil Yıldız ortaklığında kuruldu.

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Y.M.M., Sara E.M.E. ve Yousıf M.M.Amır ortaklığında kuruldu.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Yön Gayrimenkul adres  Haberi

Yön Gayrimenkul adres 

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emintaş Emlak İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi konusu:
Şirket aşağıda yazılı amaç ve konularda faaliyet göstermek üzere kurulmuştur: 1. Kendisinin ya da üçüncü kişilerin mülkiyetinde bulunan her türlü gayrimenkulün (iş merkezlerinin, alışveriş merkezlerinin, ticaret merkezlerinin, konut ve yerleşim merkezlerinin, rezidansların vb..) ve buralarda bulunan açık ve kapalı otoparklar ile sair müştemilatların işletilmesini üstlenmek, alımı ve satımını yapmak, kat mülkiyet esaslarına göre yöneticilik faaliyetlerini yerine getirmek, yönetim, organizasyon, güvenlik, temizlik, bakım, onarım, tadilat, restorasyon tesisat, peyzaj, bahçe ve bitki bakımı gibi hizmetlerini yapmak ve yürütmek, gerekirse bu hizmetleri taşeron firmalardan almak, söz konusu yerlerin yönetim faaliyetlerine yönelik...