09 / 05 / 2024

Yoncalı Rehabilitasyon Hastanesi son durum

Yoncalı Rehabilitasyon Hastanesi son durum

Yoncalı Şehir Hastanesi'nde çalışmalar Temmuz'da başlıyor. Hastane 140 metrekare alanda inşa edilecek.

Isparta Eğirdir Rehabilitasyon Hastanesi açıldı!

Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldı.

Lübnan'daki Türk Hastanesi'ni açma çalışmaları TİKA tarafından başlatıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), "Sayda Türk Travma ve Rehabilitasyon Hastanesi"nde çalışmalara başladı.

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Darende Fizik Tedavi Hastanesi inşaatı tam gaz!

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Katar Gazze'de rehabilitasyon ve protez hastanesi açtı!

Katar Gazze'de bir rehabilitasyon ve protez hastanesi açtı.Katar Kalkınma Fonu Müdürü Halife el-Kuvari hastanenin yüz yatak kapasitesine sahip olduğunu açıklayarak hastanenin, dünya standartlarında rehabilitasyon, fizyoterapi, protez ve işitme bölümüne sahip olduğunu anlattı.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Kırşehir Fizik Tedavi Hastanesi bölgeye değer katacak!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi İnşaatında incelemede bulundu.

Adana Şehir Hastanesi 15 Eylül'de açılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 15 Eylül’de hastane kabulüne başlayacak bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Mithat Özsan Bulvarı’nda rehabilitasyon ve yeni dönel kavşak yapımını sürdürüyor.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Pamukkale Üniversitesi'nin Karahayıt Mahallesi'nde yaptıracağı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı.

Yoncalı Şehir Hastanesi'nde çalışmalar Temmuz'da başlıyor!

Yoncalı Şehir Hastanesi'nde çalışmalar Temmuz'da başlıyor. Hastane 140 metrekare alanda inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi açıldı!

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi vatandaşların hizmetine açıldı. Hastanede konferans salonu, atölyeler, teknik birimler, alternatif tedaviler gibi fonksiyonel alanlar mevcut.

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.

Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşa ediliyor!

Kırşehir'de, 150 yatak kapasiteli Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi kuruluyor.

Yoncalı Rehabilitasyon Hastanesi son durum Haberi

Yoncalı Rehabilitasyon Hastanesi son durum

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Yoncalı'da yapılacak olan şehir hastanesi firma yetkilileri AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı'da yapılacak olan şehir hastanesi ile ilgili bilgiler alıp firma yetkilileri ile bir araya geldi. 


Milletvekili Kavuncu; "Kütahya Şehir Hastanesi ve Yoncalı Şehir Rehabilitasyon Hastanesi için proje çalışmaları konusunda Güriş Firması ve Çorapçıoğlu mimar danışmanlık firması yetkililerinden bilgilendirme aldık. Proje revizyonu ile birlikte son rötuşlar yapılıyor. Ana bina iki kat otopark, alt ve üst zemin, üzerine 7 kat olmak üzere 140 bin m2 kapalı alanda yapılacak. Yoncalı Rehabilitasyon Hastanesi ise 31 bin metrekare bir bodrum, otopark, zemin ve iki kat olacak. Temmuz ayı sonunda hızlı bir inşaat çalışması diye konuştu. Ekspres, hafriyat işlemleri ile birlikte başlayacağını öngörülüyor" dedi.


Kütahya Ekspres...