17 / 05 / 2024

Yönder Koleji bahçeköy kayıt

Yönder Koleji bahçeköy kayıt

Yönder Koleji'nin Bahçeköy yerleşkesi 2014 - 2015 eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak. Yönder Koleji Bahçeköy 'ün tanıtım günü 10 Mayıs 2014 saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Meriç üzerine yapılacak ikinci köprü İpsala-Kipi geçişini hızlandıracak...

İpsala ile Kipi (Bahçeköy) sınır kapıları arasında yer alan Meriç Nehri üzerinde yapılması hedeflenen ikinci köprünün, geçişleri hızlandıracağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Milli Emlak Tekirdağ'da imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Saray ilçesi Bahçeköy Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası için 38 milyon TL istiyor!

Yıllardır Bahçeköy'deki villasını satmak isteyen Ajda Pekkan'a güzel haber geldi. Villaya Dubai'den bir prens talip çıktı. Pekkan bu talip sonrası villasının fiyatını yükseltti.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Villasına alıcı bulamayan Ajda Pekkan, emlakçılara dava açıyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de bulunan villasına bir türlü alıcı çıkmayınca faturayı emlakçılara kesti. Villasını fiyatla internetten satmak için ilana koyan birçok farklı emlakçıya dava açıyor.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasına 51.8 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de satışa çıkardığı villasına zam yaptı. Pekkan, ultra lüks evi için 51 milyon 800 bin TL istiyor.

Sarıyer'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan bahçeli iki kargir binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 623 bin 955 TL olarak belirlendi. 

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını 46 milyon TL'ye satıyor!

Koronavirüs salgının ardından bahçeli evlere talebin artmasıyla Ajda Pekkan da fırsatı kaçırmadı. Bahçeköy'de bulunan havuzlu villası için pandemiden önce 39 milyon lira isteyen Süperstar, Covid-19 sonrasında 46 milyon TL istiyor.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Ajda Pekkan'ın Bahçeköy’deki villası başına dert oldu!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, 6 yıldır satmaya çalıştığı Bahçeköy’deki villasını elden çıkarmak için çalışmalara başladı. Süperstar, çareyi 6 emlakçıyla anlaşmakta buldu.

Sarıyer'de tahliye edilen bina sakinleri eşyalarını alabilecek! 

Sarıyer Bahçeköy'de 6 gün önce kolonları patladığı gerekçesiyle boşaltılan bina ile ilgili ön rapor hazırlandı. Bina sakinlerinin eşyalarının aynı anda olmamak şartıyla tahliye edilmesinin risk teşkil etmeyeceği belirtildi.

Yönder Koleji bahçeköy kayıt Haberi

Yönder Koleji bahçeköy kayıt

Kuruculuğu Profesör Doktor Üstün Dökmen ve Uzman Psikolog Süleyman Hecebil'e ait olan Yönder Kolejleri'nin Sarıyer Bahçeköy yerleşkesi 2014-2015 eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor. 


Bugün 22 ilde 39 anaokulu ve 5 kolej ile büyümeye devam eden Yönder Kolejleri'nin Bahçeköy yerleşkesi 2 yaşından itibaren anaokulu, ilkokul ve ortaokul hizmeti verecek. 


Belgrad Ormanları'nın girişinde konumlandırılan Yönder Koleji Bahçeköy'de sanat, eğitim, bilim, spor ve teknolojiye dair birçok unsur düşünülmüş durumda. 8 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Yönder Koleji Bahçeköy, 900 öğrenci kapasitesine sahip olacak. 


Her sınıfta akıllı tahtaların bulunacağı Yönder Koleji Bahçeköy'de tematik derslikler, spor salonu, kapalı yüzme havuzu, açık spor alanları, sentetik buz pisti, deney-bilim merkezi, gösteri merkezi, sahne sanatları, kütüphane, araştırma merkezi, sanat atölyeleri, yemek salonları, organik kantin bulunacak.


Yönder Koleji Bahçeköy'ün anaokulu sınıfları 16...