17 / 05 / 2024

Yönder Koleji yerleşkesi

Yönder Koleji yerleşkesi

Yönder Koleji'nin Bahçeköy yerleşkesi 2014 - 2015 eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak. Yönder Koleji Bahçeköy 'ün tanıtım günü 10 Mayıs 2014 saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Ayasofya Medresesi yıktırıldı! İşte o belediye başkanının adı ve yıkımın nedeni

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yeniden inşa edilen ve Ayasofya Yerleşkesi olarak açılan Ayasofya Fatih Medresesi, tarihte üç defa inşa edilip iki defa yıktırıldı. İşte o olayların perde arkası...

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Kanal İstanbul Çok Disiplinli Değerlendirme kitabı çıktı!

Kanal İstanbul Çok Disiplinli Değerlendirme isimli kitap ile Kanal İstanbul Çalıştayı kitabı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Florya Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törenle basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Marmara Üniversitesi Maltepe yerleşkesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi Başıbüyük Mahallesi, 1/5.000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı (Marmara Üniversitesi Yerleşkesi) askıya çıktı.

Ankara'daki AKM yerleşkesine TÜBİTAK Bilim Merkezi inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Merkezi binasnın millet bahçesinin devamı olacak şekilde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yerleşkesi'ne yapılacağını söyledi.

Kocaeli AMATEM ve ÇEMATEM inşaatında durmak yok!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nin batısında inşa edilen AMATEM ve ÇEMATEM projesinin yapımı hızla sürüyor. Alkol ve uyuşturucu ile çocuk ergen madde bağımlılarının tedavi göreceği merkezin bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Yönder Koleji yerleşkesi Haberi

Yönder Koleji yerleşkesi

Kuruculuğu Profesör Doktor Üstün Dökmen ve Uzman Psikolog Süleyman Hecebil'e ait olan Yönder Kolejleri'nin Sarıyer Bahçeköy yerleşkesi 2014-2015 eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor. 


Bugün 22 ilde 39 anaokulu ve 5 kolej ile büyümeye devam eden Yönder Kolejleri'nin Bahçeköy yerleşkesi 2 yaşından itibaren anaokulu, ilkokul ve ortaokul hizmeti verecek. 


Belgrad Ormanları'nın girişinde konumlandırılan Yönder Koleji Bahçeköy'de sanat, eğitim, bilim, spor ve teknolojiye dair birçok unsur düşünülmüş durumda. 8 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Yönder Koleji Bahçeköy, 900 öğrenci kapasitesine sahip olacak. 


Her sınıfta akıllı tahtaların bulunacağı Yönder Koleji Bahçeköy'de tematik derslikler, spor salonu, kapalı yüzme havuzu, açık spor alanları, sentetik buz pisti, deney-bilim merkezi, gösteri merkezi, sahne sanatları, kütüphane, araştırma merkezi, sanat atölyeleri, yemek salonları, organik kantin bulunacak.


Yönder Koleji Bahçeköy'ün anaokulu sınıfları 16...