16 / 05 / 2024

Yöneticilerin Sorumluluğu Eğitimi

Yöneticilerin Sorumluluğu Eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı, Yöneticilerin Sorumluluğu Eğitimi GYODER, INDER, KONUTDER, TMB, INTES ve İTO işbirliği ile oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu tarafından organize ediliyor.

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranı yüzde 6,80'e yükseldi!

Mortgage Bankalar Birliği'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,80'e yükseldi.

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları açıklandı! PTT, İller Bankası, BOTAŞ, TPAO yöneticileri ne kadar maaş alacak?

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretlerde değişikliğe gidildi. Böylece kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları tek tek belli oldu. İşte o rakamlar...

Cumhurbaşkanı yardımcısı açıkladı! 131 şüphelinin depremde yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edildi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "131 şüphelinin depremde yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilmiş, bunlardan 1'i tutuklanmış, 113'ü hakkında gözaltı talimatı verilmiştir." şeklinde konuştu.

İzmir Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı!

İzmir'in gün geçtikçe değer kazanan ilçesi Bornova'nın Altındağ mevkiinde hayata geçirilen Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı.

S-P ABD'nin 2021 yılı büyüme tahminini yüzde 6,5'e yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), ABD'nin 2021 yılı büyüme tahminini yüzde 6,5'e çıkardı.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,0292'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,4371'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,0292'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,1143'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,3520'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,1143'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3166'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1497'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3166'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3182'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1481'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3182'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3258'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1405'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3258'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3395'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1268'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde  0,3395'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3411'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1252'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde  0,3411'e düştü. 

Yöneticilerin Sorumluluğu Eğitimi Haberi

Yöneticilerin Sorumluluğu Eğitimi

Eğitim GYODER, INDER, KONUTDER, TMB, INTES ve İTO işbirliği ile oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu tarafından organize ediliyor. 


Bu eğitim; İşveren ve kurum içinde Genel Müdür/Genel Müdür Yardımcısı, Koordinatör vb. seviyede görev yapan yöneticilerin hem düşünsel, hem de fiziki olarak İş Sağlığı ve Güvenliği süreçlerine aktif katılımını ve İSG kültürünün özümsenmesi hedefleniyor. 


Eğitimde, İSG kültürünün kurumlarda yerleşmesi için etkili İSG liderliğinin modellenmesi ve katılımcılara İSG süreçlerinin geliştirilmesi için yönetim becerilerinin kazandırılması amaçlanıyor. 


Hedef; İş Sağlığı ve Güvenliği yasal mevzuatları karşısında, görev yetki ve sorumlulukları hakkındaki güncel bilgileri aktarmak, işyerlerinde oluşturacakları iş güvenliği sistemine katkıda bulunmaktır.


EĞİTİMİN SÜRESİ

3 saat (45'er dakikalık 3 seans + 10 dakikalık 2 ara +25 dakikalık soru cevap bölümü)


EĞİTİMİN BELGELENDİRİLMESİ

Eğitim sonunda katılımcılara "YÖNETİCİ EĞİTİMİ KATILIM BELGESİ" verilir.


KATILIMCI PROFİLİ

İlgili sektörde...