15 / 05 / 2024

yönetim siteye ait mallardan sorumlumu

yönetim siteye ait mallardan sorumlumu

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizde eski su boruları değiştirildi, yenileri takıldı. Eski borular hurda olarak satılmak üzere sığınağa koyuldu. Bir süre bekletildi ama geçen süre içinde eksilmiş olacağı iddiası ortaya atıldı. Böyle bir durumda sorumlu kimdir?' sorusunu yanıtladı.

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63!

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesine ait çalışmalar, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlandı. Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63 (96,33) olarak güncellendi. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in gayrimenkullerini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

İhlas Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul, yönetim kurulu üye seçimi ve bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının 2020 yılına ait 2021 yılında yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 24 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 24 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bağımsız yönetim kurulu üye adayları Sayın Münire Barçın Kayaman ve Sayın Ramazan Onur Erim'e ait bağımsızlık beyanları yayınlandı. Üye adayları şirket olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak...

Atakule GYO 2019 yılı yönetim kurulu yıllık faaliyet raporunu yayınladı! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılına ait Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporunu yayınladı...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 21 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 28 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 28 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

yönetim siteye ait mallardan sorumlumu Haberi

yönetim siteye ait mallardan sorumlumu

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Sitemizde eski su boruları değiştirildi, yenileri takıldı. Eski borular hurda olarak satılmak üzere sığınağa koyuldu. Bir süre bekletildi ama geçen süre içinde eksilmiş olacağı iddiası ortaya atıldı. Böyle bir durumda sorumlu kimdir?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Sitemizde eski su boruları değiştirildi, yenileri takıldı. Eski borular hurda olarak satılmak üzere sığınağa koyuldu. Bir süre bekletildi ama geçen süre içinde eksilmiş olacağı iddiası ortaya atıldı. Böyle bir durumda sorumlu kimdir? l E.T.

Bir sitenin yönetimi adı üzerinde yönetim kuruluna aittir. Yönetim kurulu sadece para toplayıp çalışan görevlilere para dağıtma ile görevli değildir, birtakım sorumlulukları da vardır. Örneğin site içinde herhangi bir yerde oluşan hırsızlıklardan dolayı oluşan zarardan yönetim kurulu veya...