06 / 05 / 2024

Yöntem Yapı

Yöntem Yapı

İzolasyon'da dünyaya ismini duyurmaya devam eden Yöntem Yapı Erbil'de bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor

İnşaat sektöründe yeni yöntem! Depreme karşı yapılar artık daha sağlam olacak!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk saracağını belirtti.

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kaplan ve Fahrettin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kiracıların başı ev sahipleri ile dertte! Ev sahipleri kiracılarını çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasındaki sorunlar gittikçe büyümeye başladı. Ev sahipleri yüzde 25 sınırına uymadan kira artışlarına devam ederken kiracılar yüksek kiralar altında ezilmeye başladı. Ev sahipleri şimdi de kiracılarını istediği zaman çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi

Elektrik faturası kabarık gelenler bu yöntemle yüzde 45 azalma! İşte o yöntem

Elektrik faturaları yüksek tutarda gelenlere yüzde 45 indirim sağlayan bir yöntem gündem oldu. Bu yöntemleri uygulayarak hem enerji hem de para tasarrufu sağlamak mümkün. Elektrik faturalarını düşürmek isteyenlerin uygulayabileceği basit ancak etkili yöntemler işte haberimizde…

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Servetinize servet katmak için yapılması gerekenler! İşte o muhteşem 4 yöntem!

Servetinize servet katmanın yolu aslında çok daha basit ve ulaşılabilir olabilir. Bu konuda birçok yöntem olduğu bilinse de çok azı işe yaramaktadır. Dolayısıyla işe yarayanları öğrenerek uygulamak servetinizi artırmanın en etkili yoludur.

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Ev sahipleri artık kiracı olmak istiyor! Gayrimenkul satışlarında yeni yöntem! 

Konutunu satan mülk sahipleri, şimdilerde yeni bir yöntem denemeye başladı. Mülk sahipleri, evlerini satın alan kişilerden, sattığı evde kiracı olarak oturmayı talep ediyor. 

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Yücelbaş tarafından kuruldu.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üç depremde de yıkılmayan binayı inceledi ve binalarda kullanılan yöntemi İstanbul'da da hayata geçirileceğini söyledi. Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

Togg sahibi olmak isteyenler için şartlar açıklandı! Üç farklı yöntem var! 5 Şubat'ta başlıyor...

Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması 5 Şubat'ta başlıyor. Türkiye'nin yerli otomobiline sahip olmak isteyenlerin ön sipariş hakkı kazanması içinse yapılması gereken üç farklı yöntem bulunuyor. İşte detaylar...

Yöntem Yapı Haberi

Yöntem Yapı

Yöntem Yapı'nın sahibi Cihan Oskay ince işler ve izolasyon alanında Kazakistan ve Irak'ta açmış olduğu şubelerle geniş kitlelere hitap etmeye devam ediyor. Yöntem Yapı şimdi de Erbil'de 50 bin metrekarelik botanik park projesine...