13 / 05 / 2024

Yoo İstanbul reklam yüzü

Yoo İstanbul reklam yüzü

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın Ortaköy'deki projesi Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor. Yoo İstanbul'un reklam yüzünün tanıtımı 10 Ekim 2016'da düzenlenecek basın toplantısıyla gerçekleşecek.

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ocak tarafından kuruldu.

Tiffany Offices projesinin reklam ajansı Beyaz Creative oldu!

Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde hayata geçirilen Tiffany Offices projesinin reklam ajansı İstanbul merkezli Beyaz Creative oldu...

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

İGA'nın reklam filmine büyük ilgi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış için geri sayım başladı. İGA, büyük açılış için ‘Zafer Anıtı’ temalı reklam filmini yayına aldı. Film büyük ilgi gördü.

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Burak Özçivit ve David Beckham gayrimenkul projesinin reklam yüzü!

Dubaili gayrimenkul firmasının İstanbul'da yaptığı AVM ve rezdidans projesinin yüzü olan Burak Özçivit’e yıldızlı teklif geldi. Özçivit, anlaşma sağlanırsa New York’taki bir projenin reklamında David Beckham ile rol alacak.

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

TOKİ ve Emlak Konut'tan Sözcü'ye reklam ambargosu iddiaları mecliste!

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Yoo İstanbul Evleri teslim tarihi ne zaman?

Yoo İstanbul Evleri teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirtiliyor. Yoo İstanbul Evleri'nde metrekare fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

Yoo İstanbul Nisan 2017'de teslim!

Yoo İstanbul projesi Nisan 2017'de teslim ediliyor. Yoo İstanbul'da dairelerin metrekaresi 10 bin dolardan başlıyor...

Yoo İstanbul reklam yüzü Haberi

Yoo İstanbul reklam yüzü

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın Ortaköy'deki projesi Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor.


İstanbul'un cazibe merkezi Ulus-Zincirlikuyu-Ortaköy üçgeninin tam kalbinde yer alan yooistanbul projesi, reklam yüzü olarak sürpriz bir isimle anlaştı.


Yoo İstanbul'un reklam yüzünün tanıtımı için 10 Ekim 2016'da basın toplantısı düzenlenecek. 


http://www.yooistanbul.com/


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı


Say Yapı tarafından Ortaköy'de hayata geçirilen yooistanbul'da konut teslimleri için geri sayım başladı. Projede teslimler Nisan 2017'de yapılacak. 11 blokta 116 rezidanstan oluşan yooistanbul'da metrekare fiyatları 10 bin dolardan başlıyor. Digicom Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit, "yooistanbul bittiğinde bugün satın alan yatırımcısına, proje tamamlandığında en yüksek primlenme oranı olan yüzde 35'le kazançta da farklılık yaratacak"...