28 / 04 / 2024

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.



Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklama, İBB tarafından tepki gösterildi.

Murat Ongun dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Yayınlanan reklamda çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili bilimsel çalışmalar görsellerle açıklandı. Aynı zamanda asrın projesi olarak lanse edilen proje için reklamda, "Kanal İstanbul projesinin çevreye zarar vereceği iddialarının, Türkiye'yi gelecek yüzyıla taşıyacak bu önemli projeyi karalamak ve aleyhte kamuoyu oluşturmak maksadıyla servis edildiği aşikardır" denildi. 

İBB’DEN TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi. Ongun, “Milli Maç öncesi İstanbulluların çoğunun karşı çıktığı bir konuda üstelik bilime aykırı, propaganda yaptınız” diye konuştu.

Murat Ongun dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Kanal İstanbul'da gökdelen inşa edilmeyecek!

Kanal İstanbul ile orta koridor hedefi güçlenecek!


Geri Dön