16 / 05 / 2024

Yoo2yi Avantgarde mı aldı

Yoo2yi Avantgarde mı aldı

Türk turizminde yaşanan canlılık yeni yatırımları beraberinde getiriyor. Ocak ayında Taksim'de dünyaca ünlü Yoo2 konseptiyle faaliyete geçen ancak daha sonra satış kararı alınan oteli Avantgarde markasının sahibi Lucis Global satın aldı.

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masoud Beygı ve Sepıdeh Mırzaeı Fard ortaklığında kuruldu.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Antalya Avantgarde Hotel kapılarını kapattı!

Antalya'da ekonomik krize giren Avantgarde Hotel geçici süreyle kapandı. Otelin mali sıkıntıları atlattıktan sonra yeniden müşterilere kapılarını açacağı bildirildi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi. İşte ayrıntılar...

ÇBS Boya'nın iletişim danışmanlığını Avantgarde İletişim aldı!

ÇBS Boya' nın iletişim danışmanlığını Avantgarde İletişim aldı. Türkiye’nin sektöründe lider olmayı hedefleyen markalarına hizmet veren Avantgarde İletişim Danışmanlığı müşteri portföyün ü genişletmeye devam ediyor...

Avantgarde Otel Bodrum'da hizmete açıldı!

Bodrum Yalıkavak'a yeni bir otel yapıldı. Avantgarde Otel kapılarını müşterilerine açtı...

Sub-Zero Wolf Avantgarde Management'in yeni müşterisi oldu!

Stratejik İletişim danışmanlığı alanında yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Avantgarde Management müşterilerine bir yenisini daha ekledi....

Yapı Decoor Fuarı iletişim çalışması AvantGarde Management'tan!

Müşterilerine özelleştirilmiş kurumsal ve marka iletişim hizmetleri sunan Avantgarde Management, müşteri portföyüne bir yenisini daha ekledi

Manisa'ya 200 milyon dolarlık AVM yatırımı

Avrupa'da 20 ülkede faaliyet gösteren Hollandalı ticari gayrimenkul şirketi Redevco, Ankara ve Erzurum'un ardından Manisa'ya da alışveriş merkezi yatırımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Botaş 30 mühendis alıyor

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'ye (Botaş) daimi statüde 30 mühendis, 8 tekniker ve 4 teknisyen alınacak. Türkiye İş Kurumu (İşkur) Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı, Resmî Gazete'de yayımlandı.

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

Yoo2yi Avantgarde mı aldı Haberi

Yoo2yi Avantgarde mı aldı


Türk turizminde yaşanan canlılık yeni yatırımları beraberinde getiriyor. Ocak ayında Taksim'de dünyaca ünlü Yoo2 konseptiyle faaliyete geçen ancak daha sonra satış kararı alınan oteli Avantgarde markasının sahibi Lucis Global satın aldı. Lucis Global Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Ömer Öztanık ve Yönetim Kurulu Üyesi Üyesi Cenk Öztanık kısa bir süre önce Yoo2 markasıyla Taksim'de faaliyete geçen 59 odalı otelin, artık Avantgarde Collection çatısı altında hizmet vereceğini belirtti. Konuyla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan İsmet Ömer Öztanık, iki grup arasında devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Yoo2 Hotel'in tabelasının yerini Avantgarde Hotel Taksim Square'ın aldığını belirtti. Öztanık, yerli marka olarak 3 yeni oteli daha açacaklarını belirterek "Avantgarde işletmecilik anlayışıyla bu yıl için Ataşehir, Karaköy ve Levent'te üç yeni otel daha açacağız" diye konuştu. 


FİYATLAR...